Speltips, Elche – Valencia 20/3: Galna statistiken: nollade i 11 av 14 förluster

Spelbloggare Publicerat: 20 March 2015
elche valencia 20/3
Foto: Bildbyrån

Ensam fredagsmatch från Primera División – mellan Elche och Valencia – blir startskottet för en fullspäckad helg. Gästerna bör vinna det här utan större problem och vi slussar in stålarna på ett spel i deras fördel till tre gånger pengarna.

Valencia har lunkat förbi Atlético Madrid i tabellen, är placerade trea och hoppas nu kunna behålla den platsen, vilken ger en direktbiljett till Champions League. Elche slåss med näbbar och klor i en annan del av tabellen; är inblandade i den absoluta bottenstriden och har inför omgången bara två pinnar som skiljer dem från relegeringszonen.

Elche är förhållandevis lättbedömda, håller jämnt strå mot likvärdigt motstånd, skräller sällan mot de bästa och åker på en del stortorskar mot dessa, vilket syns i målskillnaden -25 – näst sämst i serien, precis bättre än den defensiva katastrofen Levante.

Man kommer från en klar 0-3-förlust mot Sevilla på bortaplan, men över den senaste tiden har ändå en del bra resultat kammats in. Formresultatraden är prydd med tre segrar, ett kryss och två förluster – men ska nämnas är att alla vinsterna kommit mot lag från den undre tabellhalvan.

Näst minst insläppta mål

Gästande Valencia toppar formtabellen med fem fullpottare och en oavgjord match. Nollan har hållits i hälften av dem, vilket även motsvarar snittet över hela spelåret, och efter Barcelona har minst mål släppts in i Primera División, 22 stycken på 27 matcher.

Bortaspelet är inte direkt jättestarkt med resultatraden 5-4-3, i alla fall inte för att vara en serietrea i en serie där det skiljer extremt mycket mellan toppen och botten, poäng- som skicklighetsmässigt. I rådande slag tror jag ändå att Valencia löser en trea mot Elche som har förhållandevis jämn statistik på hemma- kontra bortaplan.

Den raka tvåan har sjunkit runt en decimal de senaste timmarna och istället för att spela den, väljer jag att piffa upp oddset en aning. Elche har blivit nollade i 11 av deras 14 förluster och mot ett försvarsstarkt motstånd, hittas fint värde i Valencia att vinna och hålla nollan till hela 3,0x hos Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Elche 4,33 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Valencia 1,91 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,67 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,24 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Valencia vinner och håller nollan
Odds: 3,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 20:45, 20/3
TV:  cmorelive logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson