Speltips, Empoli – Napoli 13/9: Öppet och chansrikt?

Spelbloggare Publicerat: 12 September 2015

Varken Empoli eller Napoli har kommit upp i nivå två matcher in i Serie A anno 15/16 och känslan är att det här kan öppna upp sig rejält när gästerna är desperata efter årets första trea.

Noll pinnar respektive en. Att Empoli kommer få det tufft att överleva i årets Serie A är jag sannolikt inte ensam om att tro – truppen är inte speciellt vass, och det har de två inledande matcherna visat. Att förlora med 1-2 borta mot Milan är inte direkt oroande, men 1-3 hemma mot Chievo som i premiären – det är illa.

Napoli fick en drömstart på säsongen när man fick in matchens första mål mot så lite som tre spelade minuter mot Sassuolo, men sedan föll man ihop och siffrorna vändes på, till 1-2. Föll ihop gjorde man också mot Sampdoria – 2-0 tappades till 2-2 under tidsperioden på två minuter.

Målas åt båda håll?

På pappret skiljer det en hel del mellan lagen. Napoli ska och kommer med all sannolikhet tillhöra toppen av serien medan Empoli får sikta in sig på överlevnad, inte minst med tanke på den här katastrofala starten.

Empoli är dock, eller var i alla fall förra året, relativt starka på hemmaplan och klarade av att pressa de flesta konkurrenterna. Napoli, halvdana på resande fot och faktum är att Empolis hemmafacit var bättre än Napolis bortadito.

Dock är det självklart att bortalaget är klara favoriter och runt 1,80x för den raka tvåan hade kunnat kännas helt okej, men just nu vågar jag inte ge laget förtroendet med tanke på hur de haft det svårt att knyta ihop säcken.

Detta bäddar dock för ett annat spelobjekt – att båda lagen ska måla. Napoli spelar alltid en underhållande och offensiv fotboll. Med 70 mål framåt och 54 insläppta snittade deras matcher 3,3~ strutar förra året. Napoli byter inte spelstil för två misslyckanden – den offensiva glädjen är helt enkelt där och det kan Empoli komma att utnyttja.

BLGM är ett spel som suttit i båda lagens inledande matcher och 1,80 x pengarna är spelvärt för att den sviten ska förlängas. 1-2/2-2? Målrikt blir det i alla fall och känslan säger att båda sidorna bidrar till det.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 13/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Empoli 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,75 williamhill logo
Napoli 1,80 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,83 titanbet logo
Under 2,5 mål 2,02 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: