Speltips, Flamengo – Cruzeiro 11/9: Pålitlig favorit – trots avbräcken?

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2015

Ännu ett värdespel hämtas från brasilianska Serie A – nu från matchen mellan Flamengo och Cruzeiro, där vi väljer sida på 1×2-marknaden.

Trots att det ”bara” skiljer sju poäng mellan Flamengo och Cruzeiro, är de i helt olika situationer – med helt olika mål för spelåret. Flamengo jagar toppen och avståndet upp till fjärdeplatsen, vilken leder till kval mot Copa Libertadores, är på så lite som tre pinnar. Till topp tre är avståndet möjligen lite för stort för att knappa in.

Cruzeiro å andra sidan; de har tre pinnar till ett annat tabellskikt – det helröda tabellområdet. Talar om hur pass jämn serien är, men också skillnaden mellan dessa två. Det skiljer tveklöst ett par snäpp och undertecknad är övertygad om att glappet mellan lagen kommer vara större när serien ska summeras.

Imponerat under längre tid

Mano Menezes fick en perfekt start på sitt nya jobb som tränare för Cruzeiro, när man vann med förkrossande 5-1 hemma mot Figueirense. Fantastiska besked, inte bara som helhet – utan även för anfallaren Willian som skyfflade in sina fyra första mål i årets seriespel. Däremot kan det vara befogat att fråga hur stor förtjänst tränaren hade i den vinsten, eftersom han bara hade varit vid rodret i två dagar.

Det är ju ett fenomen; det här med att lag tenderar att sprattla till när en ny tränare kommer, men detta brukar bara hålla i sig under en relativt kort period. Räknar med att Cruzeiro faller tillbaka i normal standard – redan här, möjligen?

Värderar Flamengo som den klart bättre parten här, i alla fall som det sett ut hittills – och man är pressade att plocka en trea i jakten på topp-platserna. Formraden är 4-1-0 och man laget har sannerligen visat sin bästa sida; inte minst i den senaste den senaste matchen, borta mot rivalen Fluminense – vinstsiffrorna skrevs 3-1 efter en solid prestation.

Båda sidorna saknar en handfull spelare. Värden får bort tre startspelare från senast och gästernas skadelista är fullproppad sedan tidigare. Känslan är dock att Flamengo bör hantera situationen man hamnat i väl.

Ettan är okej till 2,10x.

Speltips:

Speltips: Flamengo vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot fredag 11/9
TV:  Visas inte på svensk TV.  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Flamengo 2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,20 betway logo
Cruzeiro 4,00 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,40 expekt logo
Under 2,5 mål 1,61 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: