Speltips, Genoa – Milan 27/9: Bör skilja en klass

Spelbloggare Publicerat: 26 September 2015

Genoa radar upp förlusterna en efter en och när man ställs mot ett Milan som börjar stiga mot toppen har vi det inte speciellt svårt att hitta en vinnare.

OBSERVERA! Avspark 12:30.

Sexa i fjol och en av Italiens mest intressanta klubbar, till att stå på tre snåla pinnar efter fem matcher in i detta spelår. Genoa är kraftigt försämrade och saknar allt som kan liknas med kvalité i anfallsspelet. I alla fyra förlustmatcherna har man också blivit nollade och det är illavarslande.

Alla dessa skadorna har såklart satt sina spår, och de är inte på vilka som helst. Situationen är än mer förvärrad inför den här matchen; förutom skadorna på Mattia Perin, Serge Gakpe, Ezequiel Munoz och Tino Costa, är nu även Issa Cissokho och Goran Pandev out efter röda kort i förlustmatchen mot Lazio senast.

Katastrofalt usla. Det har man ändå varit. Bättre kommer det med största sannolikhet bli – men då måste man få tillbaka flera av de nämnda spelarna ovan. Nu är truppsituationen rentav förfärlig och att man då skulle skrälla till det mot Milan? Nja.

Bra vinstchans

Milan är, på pappret, bättre än på flera spelår – skulle bli förvånad om man inte klarar av att fixa en Europabiljett. Inte helt omöjligt att man kan dras in i den absoluta toppfajten heller. Förvisso ”bara” blivit nio pinnar på fem matcher – tre vinster och två förluster – men bortamatcher mot Fiorentina och Inter, vilka torskarna kommit i, är tuffa att krävas vinna.

Nu har två raka 3-2-vinster plockats – ena hemma mot Palermo och andra borta mot Udinese – och det är meriterande. Halvdant försvarsspel, som siffrorna visar på, men framåt har man växlat upp rejält och flera nya spelare börjat komma in i det hela. Speciellt av betydelse att det släppt för Carlos Bacca – en anfallare undertecknad värderar som en av de bästa i serien.

En del avbräck i Milan också; på Jeremy Menez, M’Baye Niang, Juraj Kucka, Philippe Mexes och Ignazio Abate. En handfull starka namn, men man har presterat väl även utan dem och Milans trupp är klart bredare kontra Genoas.

I min bok lutar det här åt ett klart håll – Milan vinner, den raka tvåan, är mer än spelvärd till 2,50 x fläsket hos William Hill. Troligt att oddssättarna justerar siffrorna närmare avspark. Rekommenderar således att klippa till så fort som möjligt. Framåt!

Speltips:

Speltips: Milan vinner, rak tvåa
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:30, söndag 27/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Genoa 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 unibet logo
Milan 2,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,80 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: