24 januari 2018 Tennys Sandgren Hyeon Chung speltips Australian Open

Speltips, Goffin – Nishikori 14/8: Hett möte natten till fredag

ATP Montreal Masters tickar på och i tredje omgången kommer ett par fina matcher. I mötet mellan David Goffin och Kei Nishikori har vi hittat ett fint speltips.

ATP Montreal Masters går in i tredje omgången och hittills har vi fått ett par riktigt stora skrällar så här långt. Bland annat har Gilles Simon, Tomas Berdych, Gael Monfils och Stan Wawrinka fått repass redan i andra omgången och det betyder att flera sämre rankade spelare bjudit på fantastisk tennis.

Två högt rankade spelare som faktiskt tagit sig vidare till tredje omgången är belgaren David Goffin och japanen Kei Nishikori som imponerat hittills. Kei Nishikori har haft ett par halvtunga månader, men känner sig tydligt hemma på hardcourten i Nordamerika. Bland annat plockade han hem ATP Washington förra veckan.

David Goffin då? Belgaren, som är rankad 14 i världen, har enkelt tagit sig till tredje omgången genom att besegra Steve Johnson och Sam Querrey med 2-0. Nu väntar visserligen en annorlunda speltyp, men David Goffin går troligen in i matchen med mycket gott självförtroende.

Svårbedömd match – åt båda håll

Efter en lite enklare resa fram till tredje omgången blir det nu skarpt läge för båda spelarna. David Goffin och Kei Nishikori har mött varandra två gånger tidigare och i båda mötena har japanen dragit en längsta strået. Den här gången är David Goffin dock på väg tillbaka till en betydligt bättre form och vi tror att det kan påverka matchens utgång.

Trots att japanen än så länge är en klart bättre spelare än den 24-åriga belgaren är vi övertygade om att David Goffin kommer att streta emot ordentligt den här gången, stärkt av insatserna mot både Sam Querrey och Steve Johnson.

Därför spelar vi över 21,5 game i matchen till 1,86 hos Unibet. Åtminstone ett set borde bli långt och chansen att David Goffin kniper minst ett set känns faktiskt stor.

Dags för nytt spelkonto? Vi rekommenderar alltid William Hill! Om du är ute efter höga odds och breda marknader är William Hill bolaget för dig. Spelbloggare.se håller också bolaget som det bästa på marknaden just nu. Klicka här och passa på att säkra en bonus på 1 000 kr hos William Hill!

Speltips:

Speltips:  Över 21,5 game i matchen
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 01:30, fredag 14/8
TV:   (TV-tablå)
Stream:   

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 82528]

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
David Goffin  3,75
0-2  1,85
Kei Nishikori  1,29
Över 21,5 game  1,86
Under 21,5 game  1,93

 

Oddsens motsvarighet i procent:

David Goffin: 27%
0-2: 54%
Kei Nishikori: 78%
Över 21,5 game: 54%
Under 21,5 game: 52%