26 januari 2019 osaka plikova speltips australian open final damfinal

Speltips, Groth – Robredo 2/8: Här får man kämpa sig till segern

US Open går in i den andra omgången och flera stora matcher står för dörren. Inför matchen mellan Samuel Groth och Tommy Robredo har vi hittat ett fint speltips.


US Open går vidare och Spelbloggare fortsätter att dela med sig av speltips. Vi har nu kommit fram till den andra omgången, där vi bland annat får se Samuel Groth ta sig an Tommy Robredo. Den sistnämnda är som bekant en väldigt duktig grusspelare, men spanjoren har också potentialen att göra bra resultat på andra underlag.

Samuel Groth då? Australiensaren är en stark servare och en hårt slående spelare. Det är ungefär det som ligger till grund för hela hans tennis och i övrigt är det en spelare som inte är tillräckligt mångsidig för att blanda sig i den yttersta världseliten.

27-åringen är dock väldigt tung att möta och har många gånger ställt till problem för större spelare, men dessvärre är han som redan nämnt inte tillräckligt bred i sitt tenniskunskap för att etablera sig i toppen av rankingen. För närvarande är han rankad 55 och det är också någonstans där vi skulle placera honom om det var vi som bestämde var spelarna skulle placeras på en ranking.

Här får vinnaren kämpa sig fram

Inför matchen håller vi och spelbolagen Tommy Robredo som klar favorit, men vi tror att spanjoren behöver kämpa för att ta sig hela vägen till segern. Det är inte heller omöjligt att Samuel Groth faktiskt skräller.

Båda spelarna är tunga och jobbiga att möta, men av lite olika anledningar. De olika spelstilarna lär dock färga matchbilden och därför är vi inställda på en lång, tuff match.

Med det i åtanke tycker vi att överspelet är helt rätt väg att gå. Hos Bwin kan vi spela över 39,5 game till 1,95 gånger pengarna. Det tycker vi är ett bra odds och vi tvekar inte på att lägga spelet när vi får ett så pass högt odds.

Nu börjar US Open. Öppna ett konto för att både streama och betta på turneringen. I samarbete med Spelbloggare.se kan du nu registrera dig och få tillgång både till en bonus på 1 000 kr och streams från US Open. Klicka här och ta del av erbjudandet hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Över 39,5 game i matchen
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 21:00, onsdag 2/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:    Regler och villkor gäller.

 

[interaction id=”55e61ef9d126414f21194d90″]

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Samuel Groth  3,45
0-3  2,90
Tommy Robredo  1,36
Över 2,5 mål  1,95
Under 2,5 mål  1,92

 

Oddsens motsvarighet i procent:

Samuel Groth: 29%
0-3: 34%
Tommy Robredo: 74%
Över 39,5 game: 51%
Under 39,5 game: 52%