ifk åff 3/5

Speltips, Häcken – Norrköping 30/4: Målrik förfest innan Valborgsfirandet

BB141005BB113BK Häcken tar emot IFK Norrköping på Gamla Ullevi för en match som fungerar som en bra förfest inför Valborgsfirandet senare på kvällen. Kan vi vänta oss en målrik förfest, månne?

BK Häcken har varit laget på mångas läppar de senaste säsongerna och vi var nog många som förväntade oss att laget skulle fortsätta på samma spår även den här säsongen. Efter en trevande inledning ser man nu ut att vara på väg att hitta tillbaka till det fina offensiva spelet som man gjort sig kända för.

Trots den lite skakiga inledningen på säsongen, där det tog hela fem matcher innan man lyckades bärga sin första seger, har laget gjort mål i alla matcher utom en. Det var bara i premiären på Tele2 Arenas svårspelade konstgjorda matta som BK Häcken fick gå av planen mållösa.

När man nu åter hittat vinstformen och dessutom fortsatt hålla målformen intakt har vi en bra känsla för att Häcken ska kunna göra mål mot IFK Norrköping också. Peter Gerhardsson har dessutom en full trupp att laborera med, vilket ytterligare stärker den förutsägelsen.

Opålitliga och målrika Norrköping

Men det är inte bara BK Häcken som förväntas göra mål. IFK Norrköping kommer till Gamla Ullevi med en mycket märklig säsongsinledning bakom sig. Två vinster, två förluster och en oavgjord efter ett par galna matcher. Nio mål framåt och nio mål bakåt på fem matcher vittnar om att det har varit full fart när Norrköping spelat fotboll i år.

Vi tror att den trenden håller i sig och har svårt att se hur IFK Norrköping skulle misslyckas med att näta mot BK Häcken, som släppt in mål i fyra av fem matcher hittills.

Därtill besitter Janne Andersson, tränare i bortalaget, det fina anfallsparet Nyman och Kujovic som hittills gjort tre mål vardera. Det är bara ytterligare en sak som talar för att det kommer bli mål även för Norrköping.

Ja, som ni hör är det som upplagt för mål åt båda håll när BK Häcken dukar upp för en trevlig förfest med matchstart redan klockan 17:00. Därför går vi in på båda lagen göra mål (BLGM) till 1,80 hos Betway.

Ett bra odds som vi inte tvekar på att spela. Överspelsmarknaden har inte lika spännande odds att erbjuda och vi är inte helt främmande inför tanken att matchen slutar 1-1. Därför nöjer vi oss med BLGM och lutar oss tillbaka för att njuta av en på förhand kittlande match mellan två offensivt lagda lag.

Passa på. Idag är sista dagen för Betways maxade bonus värd 1 000 kronor som är unik för våra läsare! Imorgon den 1 maj försvinner erbjudandet och deras vanliga bonus värd 500 kronor är tillbaka. För att hämta er bonus klicka här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Häcken 1,8 1 000 kr
Oavgjort 3,75 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Norrköping 4,8 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,08 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 30/4 kl 17:00
TV:  [csports]  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 71959]

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Simon Pålsson