Nottingham Forest

Speltips, Huddersfield – Nottingham 24/9: Magkänslan öppnar för högoddsare

Det engelska cupspelet är över för den här veckan och nu riktar vi blickarna mot Championship. Här provar vi en riktig högoddsare i matchen mellan Huddersfield och Nottingham.

När Huddersfield under torsdagskvällen tar sig an Nottingham Forest väntar en typisk sådan där match som kan ta vägen lite var som helst. Det är en match mellan två lag som inte bara är väldigt jämna spelarmässigt, utan som också inlett säsongen på ett likartat sätt.

Som grädden på moset har lagen turats om att vinna mot varandra när de drabbat samman de sista säsongerna, något som betyder att vi inte heller där kan hitta någon fingervisning för vem som bör gilla som favorit inför matchen.

Visst, Huddersfield har i egenskap av hemmaplan en fördel gentemot sina gäster. Att man har två raka segrar med sig in till matchen är säkerligen inte heller någon nackdel. Faktum är dock att verkligheten är ganska likadan även för Nottingham. De startade också säsongen trevande, helt utan segrar, för att nu på sistone faktiskt tagit två trepoängare.

Som om det inte vore nog med det har Nottingham visat sig vara bortastarka, med två raka segrar på bortaplan. Med andra ord finns det anledning för gästerna att också gå in med gott självförtroende till den här drabbningen.

En spelare som sticker ut just nu

Som ni hör väntar en drabbning mellan två jämna lag och i ärlighetens namn kan det här ta vägen lite var som helst. Det kan bli en komfortabel hemmaseger, det kan bli en krigarseger för gästerna eller det kan sluta 0-0 efter en intetsägande match. Lagen är helt enkelt för jämna för att hitta spelvärde på den typen av marknader.

Istället tänker vi gå på magkänslan här. Det finns en spelare som sticker ut. Hemmalagets unga mittfältare Emyr Huws ser ut att ha prickat formen. Han inledde säsongen utanför startelvan, men har på sina två startmatcher nu gjort tre mål. Walesaren är kvick och svårfångad, vilket gör honom till ett ständigt hot. Magkänslan säger att han blir till att se upp med för gästande Nottingham.

Ett spelbolag verkar dock ha missat Emyr Huws framfart på sistone. Hos ComeOn får vi nämligen 21,00 gånger pengarna för Emyr Huws första målskytt. Det går att jämföra med de flesta andra spelbolag som betalar 10,00 för samma spel. En närmast otrolig skillnad.

Vi väljer att lägga en liten TV-slant på att Emyr Huws blir matchens första målskytt och håller därmed tummarna för att den fina formen sitter i.

Speltips:

Speltips:  Emyr Huws första målskytt
Odds:  21,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, torsdag 24/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Huddersfield  2,50 Regler och villkor gäller.
Oavgjort  3,40 Regler och villkor gäller.
Nottingham  3,10
Över 2,5 mål  2,00
Under 2,5 mål  1,87

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 40%
X: 29%
2: 32%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%