Speltips, Inter – Fiorentina 27/9: Skräll lurar runt hörnet?

Spelbloggare Publicerat: 27 September 2015

Ettan möter tvåan i italienska Serie A – Inter mot Fiorentina. Värden ska naturligtvis plitas ut som favoriter, men skrällchansen finns där och när ett spelbolag sticker ut rejält på 1×2-marknaden kan vi inte undvika att skicka in en pollett.

Full pott. Det imponerar, förstås. Men de uppgifter som Inter ställts inför har knappast varit de svåraste möjliga i Serie A: Atalanta, Carpi, Milan, Chievo samt Hellas Verona. Nu skruvas svårighetsgraden upp något.

Eller ja, mycket svårare kan det inte bli – tvåan, Fiorentina, är det som ska försöka sätta käppar i hjulen för Inter. Fyra vinster och en torsk har det blivit för deras del hittills; fullpottarna mot Milan, Genoa, Carpi och Bologna. Torsken mot Torino. Ja, även violernas spelschema kan etiketteras som relativt enkelt.

En bortavinst skulle innebära att lagen byter plats i tabellen, hemmadito att Inter befäster sin position rejält och skapar avstånd ner till en av de tuffaste konkurrenterna. Med andra ord: extremt mycket i potten.

Sämre än resultaten antyder

Alla Inters vinster har kommit med uddamålet och spelet inte alls varit lika bra som skörden antyder. Stundtals sett lite slött ut i anfallssekvenserna och nu senast, mot Hellas Verona, var det med ett kar tur som man lyckades kamma fullt. Oavgjort hade varit ett klart mer rättvist resultat. Och Hellas Verona är just Hellas Verona. Fiorentina – klart bättre.

Finns saker att förbättra för Fiorentina också, men man är starka och en stark utmanare till titeln. Som bäddat för att Inter, nu när man står inför en så pass svår uppgift och inte fått det att klaffa perfekt på planen, åker på årets första torsk. Dessutom vann violerna fjolårets identiska match med 1-0 efter en stark prestation. Skillnad på Inter då, och Inter nu – men alltjämt bra minnen man har i huvudet.

Ska vara bra mycket jämnare än oddssättarna vill visa med sina nedplitade siffror på 1×2-marknaden. Raka tvåan finns till 4,80 x polletterna hos Mybet och det är tre decimaler bättre än vad näst bästa konkurrent erbjuder. Synas med glädje.

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner, rak tvåa
Odds: 4,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 27/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 1,91 comeon logo
Oavgjort 3,65 unibet logo
Fiorentina 4,80 mybet logo
Över 2,5 mål 2,00 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,87 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: