långtidsspel allsv

Speltips, Jönköping Södra – Ängelholm 9/6: Testar en formstark målskytt

Jönköping Södra fortsätter imponera, de toppar Superettan och har inte förlorat på över en månad. Kommer en ny seger hemma mot Ängelholm eller kan skåningarna bryta deras svit?

Jönköping Södra har verkligen gjort en stark vår. Efter tolv omgångar har de 29 inspelade poäng och även om tvåan Östersund skuggar en poäng bakom har de två topplagen börjat skapa en ganska stor lucka mot övriga lag. Trean Varberg ligger till exempel sex poäng bakom och med en match mer spelad.

Nu senast spelade J-Södra 1-1 mot starka Sirius som nu är uppe i sju raka matcher utan förlust. Över de sex senaste omgångarna har J-Södra fyra segrar och två oavgjorda och hemma på Stadsparksvallen har de sju segrar och en oavgjord den här säsongen om man även räknar med deras match mot Assyriska från Svenska cupen.

För motståndet står Ängelholms FF som tog säsongens andra trepoängare nu senast när de slog Utsikten med 1-0 hemma på Änglavallen. Laget ligger på en 14:e plats vilket betyder negativt kval och spelat har inte sett speciellt bra ut under våren. Innan segern mot nykomlingen Utsikten hade de sex förluster, fyra oavgjorda och en seger (mot bottenlaget Mjällby).

Men ska man lyfta fram något positivt är det bortaspelet, har har trots allt tagit poäng i fyra raka bortamatcher även om tre av dem varit kryss och två av matcherna spelats mot de enda två lagen som ligger sämre än de själva i tabellen. För visst är det skillnad att spela 1-1 borta mot Brommapojkarna och att åka och göra samma sak mot seriens bästa lag.

Hittar han nätet igen?

Jag tror inte att Ängelholm orkar stå emot mot offensivt starka J-Södra som gjort elva mål på deras fyra senaste hemmamatcher. Men samtidigt känns den raka ettan som bara betalar runt 1,4 för lågt och även om J-Södra -1,5 till runt 2,15 är ett tänkbart spel kommer jag testa en målskytt här som betalar fina 2,75 hos ComeOn. Saknar ni konto där får alla nya kunder hela 3 000 kr bonus här.

J-Södras Daryl Smylie trivs verkligen hemma på Stadsparksvallen i Jönköping. Han gjorde lagets enda mål nu senast mot Sirius och har faktiskt gjort fyra mål på de fyra senaste hemmamatcherna från sin ytterposition. Det kan jämföras med ett mål på de sex senaste bortamatcherna för honom.

Smylie delar även den interna skytteligan och har som sagt sett bra ut den senaste tiden, speciellt på hemmaplan. Mot ett av seriens sämsta lag på hemmaplan bör J-Södra göra två/tre mål och till nästan tre gånger pengarna känns det bra att spela på att hete Smylie hittar nätet “anytime”.

Speltips:

Speltips: Daryl Smylie gör mål anytime
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 19:20, tisdag 9/6
TV / Stream:  [csports] (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

[interaction id=”557552f584caec334b5a6a5e”]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
J-Södra 1,42
Oavgjort 4,75
Ängelholm 8,5
Över 2,5 mål 1,65
Under 2,5 mål 2,3

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 70%
X: 21%
2: 12%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%