Speltips, Jönköping Södra – GAIS 27/4: Blir det fjärde raka segern?

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2015

j-södra gais 27/4Jönköping Södra och GAIS drabbar samman i ett av de publikmässigt hetare mötena i årets upplaga av Superettan. Frågan är dock om inte serieledarna är numret för stora när det väl ska avgöras på planen?

Inför säsongen talade flera experter, däribland Anders Andersson, sig varma om hur pass lovande Jönköping Södra såg ut inför 2015 års säsong. Inledningen av Superettan har onekligen pekat åt samma håll, med tre raka segrar och serieledning för J-Södra.

IK Frej, Syrianska och IFK Värnamo har alla avfärdats med uddamålssegrar och två av segrarna har dessutom slutat 1-0 till Jönköpings fördel. Men frågan är nu om segertåget tuffar vidare?

GAIS kommer till matchen med en lite trevande säsongsinledning i bagaget. Fyra poäng på de inledande tre matcherna mot Östersund, Degerfors och Varberg är visserligen inte fy skam, men om ambitionen är att placera sig i närheten av toppstriden räcker det helt enkelt inte. Signifikativt för de senaste säsongerna har varit att laget ser hyfsat spännande ut och att hoppet funnits hos fansen, men av någon anledning har man svårt att prestera fullt ut på plan.

Målsnål historia att vänta?

Det finns en del saker som talar för att matchen kommer bli en tät och hyfsat jämn historia. Att hemmalaget får stå som klara favoriter råder det ingen tvekan om, men båda lagen har en historia – både i år och förra säsongen – av att vara ena halvan av målsnåla matcher.

Vidare är vi fortfarande i inledningen av säsongen och lagens offensiva spel har ännu inte fallit på plats.

Ja, vi tror helt enkelt på en historia som inte kommer innehålla särskilt många mål. Likväl ser vi Jönköping Södra som klara favoriter och tror på en fjärde raka seger för hemmalaget. Den raka ettan till 1,73 känns inte särskilt lockande, men däremot får vi en bra magkänsla för J-Södra vinna och hålla nollan till 2,75 hos Bet365. Att matchen skulle sluta 1-0 eller kanske 2-0 känns onekligen rimligt och vi går in med en slant på just det nämnda spelet.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
J-Södra 1,73 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
GAIS 5,10 nordicbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,81 unibet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: J-Södra vinna och hålla nollan
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 19:15, 27/4
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson