13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips, JVM: Danmark – Schweiz 27/12: Tydlig klasskillnad trots allt

Grupp A är ett riktigt getingbo och gruppens två svagaste länder är utan tvekan Danmark och Schweiz. Vilket land tar en viktig seger i matchen mellan länderna?

JVM drog igång redan under gårdagen, men nu väntar premiären även för Danmarks del. Vårt grannland tar sig an Schweiz, samma lag som Sverige slog med smått otroliga 8-3 i premiären under gårdagen. Där satt för övrigt vårt speltips till dubbla degen.

En tuff start för Schweiz som visade prov på ett tufft och hårt spel, något de kritiserades kraftigt för både under och efter matchen. De visade samtidigt prov på en viss potential, inte minst offensivt där de producerade en hel del chanser och tryckte in tre puckar mot ett starkt svenskt motstånd.

Nu väntar istället Danmark – gruppens klart svagaste lag. Här är plötsligt Schweiz enorma favoriter och behöver sätta sig i respekt på fler sätt än bara med ett fysiskt spel. Laget behöver ta en vinst, gärna i komfortabel stil, för att visa att de trots allt är att räkna med.

Schweiz trycker gasen i botten

Känslan är att Schweiz tänker trycka gasen i botten från start här och vi tror att det blir en fartfylld historia med mål åt båda håll. Att de här JVM-matcherna blir målrika är snarare regel än undantag och vi tror inte att den här matchen blir annorlunda på den här fronten.

Vi håller helt enkelt Schweiz som klara favoriter till att ta en komfortabel seger.Intressant är dock att förra turneringens möte mellan lagen slutade med en 4-3-seger för danskarna, men det var också en årgång som de inte riktigt kan matcha i år. 

I år är Schweiz dock klart starkare och det tror vi kommer att märkas. Därför spelar vi Schweiz -2 (asian handicap) till 1,75 gånger pengarna hos Unibet. Vi får då pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger, men vinner om lagets vinstmarginal blir minst tre mål.

 

Speltips:

Speltips:  Schweiz -2 (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, söndag 27/12
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Danmark  7,50
Oavgjort  7,00
Schweiz  1,35
Över 5,5 mål  1,70
Under 5,5 mål  2,25

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 13%
X: 14%
2: 74%
Över 5,5 mål: 59%
Under 5,5 mål: 44%