Sverige - Danmark JVM speltips 26 decemeber 2016

Speltips, JVM: Sverige – Danmark 30/12: Offensiven i fokus igen

Två raka segrar för Juniorkronorna när gruppens svagaste lag står för motståndet. Det kan väl bara sluta i tredje raka vinsten?

Klicka här för att hämta 1 000 kronor bonus från Titanbet!

Sverige tar sig an lillebror Danmark i den tredje omgången av JVM:s gruppspel och inledningen på turneringen har onekligen sett lovande ut. 8-3 mot Schweiz i öppningsmatchen var ett formbesked som ekade rejält i hockeyvärlden, medan 1-0-vinsten mot USA i den senaste matchen var ett härligt bevis på att Sverige kan rubba alla lag.

Nu väntar gruppens kanske svagaste lag, Danmark. Visserligen slog danskarna Schweiz i sin senaste match, men det har mycket att göra med de avstängningar som drabbat det schweiziska laget efter den tuffa matchen mot Sverige.

Det råder ett tydligt styrkeförhållande mellan Danmark och Sverige. Att det är och i stort sett alltid har varit klasskillnad är ingen hemlighet. 10-1 i 2007 års möte och 5-1 i förra årets turnering är tydliga indikationer på att Sverige helt enkelt är överlägsna dansken.

Sverige vill spruta in mål

Efter åtta mål i premiären och blott ett mål mot USA kan vi inte tänka oss någonting annat än att det svenska laget gärna får igång den sprudlande offensiven igen. Laget besitter, med eller utan William Nylander, en enorm offensiv styrka och den behöver vara uppe i varv om laget ska ta sig långt i turneringen.

Mot Danmark passar det alldeles utmärkt att trycka igång offensiven på max igen. Danskarna är ett klart svagare lag och det tror vi kommer att märkas när de får gå på styva linan. 6-1-förlusten mot Kanada är ett starkt bevis på att de inte räcker till mot de tyngre lagen.

Därför tycker vi att dubbla degen på Sverige -4 (asian handicap) hos bet365 är ett fint spel. Det spelar vi med glädje. Vi får då pengarna tillbaka vid fyramålsvinst.

Speltips:

Speltips:  Sverige -4 (asian handicap)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, onsdag 30/12
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sverige  1,04
Oavgjort  20,00
Danmark  26,00
Över 6,5 mål  1,83
Under 6,5 mål  1,91

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 96%
X: 5%
2: 4%
Över 6,5 mål: 5%
Under 6,5 mål: 52%