Speltips, Krasnodar – HJK 20/8: Total klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 20 August 2015

Klasskillnad bör råda när ett mediokert HJK reser till Ryssland i ett försök att lösa ett bra resultat till hemmareturen mot Krasnodar, vilka presenteras som stora favoriter, i EL-kvalet.

Krasnodar är kanske inte den ryska klubbfotbollens absolut bästa representant, men man ska vara med och fajtas om Europabiljetterna. Förra året blev det en hedervärd tredjeplats och detta år har inletts lite trevande, men formen kommer smygande på. För lite mindre än en vecka sedan plockades en urstark trea efter 2-0 borta mot mästarna Zenit som i och med torsken fick sin vinstsvit på fyra matcher bruten.

HJK dominerar den finska fotbollen totalt; vunnit serien sex år i följd och är just nu etta, 22 matcher in i säsongen, men det bara med ynka pinnen ner till andraplacerade RoPS. Formen kan också ställas frågetecken om efter att den inhemska cupsemifinalen förra veckan förlorades med förnedrande 1-5 mot Mariehamn.

Klar hemmavinst?

Oavsett hur hårt HJK dominerar den finska fotbollen, har man ingenting i Europa League att göra. De skulle på sin höjd kunna nå en mittenplats i Allsvenskan, sannolikt få slåss in i det sista för sitt kontrakt. Följer den ryska fotbollen en del – är knappast någon expert dock – och Krasnodar håller bra nivå. Tillräckligt för att kunna döda det här dubbelmötet totalt direkt.

Efter att ha klarat 0-0 hemma och förlorat med 3-4 borta mot kazakstanska Astana skickades HJK ut ur CL-kvalet. Då hade man också också en man mer på planen i 20 minuter av den avslutande matchen. Det är allt annat än något styrkebesked. Och sedan den där 1-5-torsken mot Mariehamn senast…

Förra året kom Krasnodar trea i sin EL-grupp och jag undrar om de inte skulle kunna vara slutspelsmaterial. Här i den tredje kvalrundan skickades Slovan Bratislava ut med 5-3, även om man höll på att sjabbla till det i den andra halvleken i den sista matchen när de tre målen släpptes in under loppet av 23 minuter.

Total klasskillnad här. Krasnodar över 2,5 mål spelas till 2,25x hos Betway.

Speltips:

Speltips: Krasnodar över 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 20/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Krasnodar 1,20 betway logo
Oavgjort 7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
HJK 23,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,80 betway logo
Under 2,5 mål 2,10 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: