Chelsea

Speltips, Långtidsspel 8/8: Vi tror att de vinner Premier League

Premier League står för dörren och Spelbloggare.se kommer att bevaka hela säsongen. Redan nu tror vi oss ha hittat säsongens ligavinnare.

Nu återstår bara några få dagar innan den nya säsongen av Premier League sparkar igång med mötet mellan Manchester United och Tottenham Hotspur. Därefter väntar totalt 38 omgångar av engelsk toppfotboll och förmodligen är det fler än vi som har längtat.

Den nya säsongen är lika spännande och oviss som vanligt. Allt från topp- till bottenstrid kommer att bli högintressant att följa och känslan är att kriget om Europaplatserna kommer att vara högintressant det också.

Premier League 2015/2016 kommer att bjuda på en massa godis. Vi ska bland annat få följa nykomlingarna Watford, Bournemouth och Norwich. Vilket av de tre lagen har egentligen bäst möjlighet att hävda sig bland de stora bjässarna?

Därutöver ska vi följa striden om skytteligavinsten, platserna till nästa års Champions League och självklart ligaguldet. Blir det Manchester City, Arsenal, Chelsea, Manchester United eller kanske Liverpool? Vågar vi tro på ett helt annat mästarlag?

Över 38 omgångar vinner det bästa lagbygget

Att ligaspel är annorlunda från cupspel behöver vi egentligen inte förklara närmare, men det är ett självklart faktum att det krävs ett gediget lagbygge för att ta hem guldet i ligaspel. Över 38 omgångar kommer det starkaste, bredaste och bästa lagbygget att dra det längsta strået.

Många av de stora lagen uppe i toppen har på sedvanligt vis rustat upp sina trupper för närmast löjliga summor inför säsongen och det kan vara svårt att bedöma vilken klubb som faktiskt kammat hem de bästa värvningarna. Vad som är desto mer intressant att bedöma är vilken klubb som värvat smartast i förhållande till vad man hade att utgå ifrån.

Vi är övertygade om att säsongen som följer kommer att bli en av de tuffaste och jämnaste i Premier Leagues historia. Det finns flera lag som värvat smart och fyllt sina trupper till bredden med klasspelare. I ett jämnt och segdraget race är det dock det bästa lagbygget som kommer att kamma hem det till slut.

Därför är det med gott samvete vi går in på Chelsea att vinna Premier League till 2,75 hos Ladbrokes. Det må vara ett spel på den självklara favoriten, men för att vara helt ärligt talar det mesta för att José Mourinhos lag försvarar sitt guld. Lagbygget är intakt sen förra året och det är just den stabila kontinuitet som vi tror banar väg till ännu ett guld. Laget har trots allt ligans bästa målvakt, mittfältare och den farligaste anfallaren. Det brukar räcka ganska långt.

Vill du rygga vårt speltips hos Ladbrokes? När du registrerar dig via Spelbloggare.se får du en bonus på hela 1 000 kr. Klicka här för att låsa upp bonusen!

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinna Premier League
Odds:  2,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:45, lördag 8/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chelsea  2,75
Manchester City  4,00
Arsenal  5,00
Manchester United  6,50
Liverpool  29,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

Chelsea: 36%
Manchester City: 25%
Arsenal: 20%
Manchester United: 15%
Liverpool: 3%