7 maj 2019 guido pella daniil medveded atp madrid speltips

Speltips, Larsson – Barthel 19/7: Äntligen en svensk vinnare i Båstad?

WTA Båstad har kommit fram till sin final och äntligen får vi se en svensk på ena sidan nätet. Kan Johanna Larsson rent av hota fjolårsvinnaren Mona Barthel?


WTA-turneringen i Båstad har efter en veckas tennis nått fram till sin final, där svensken Johanna Larsson möter förra årets vinnare Mona Barthel. Tyskan har med andra ord en fin möjlighet att försvara sin titel, mycket tack vare att storfavoriten Serena Williams fick lämna återbud innan sin första match i turneringen.

I finalen möts hur som helst två spelare som imponerande i semifinalen. Johanna Larsson har egentligen imponerat under hela turneringen och har hittills inte tappat ett enda set. Det har visserligen inte motståndaren Mona Barthel heller gjort, men hon fick kämpa rejält i matchen mot den unga svensktalangen Rebecca Peterson häromdagen.

Johanna Larsson har fått igång sin fina serve och spelar stundtals väldigt fin tennis, förutsatt att hon vågar slå på ordentligt när lägen ges.

Inbördes möten talar för tyskan

Mona Barthel har också imponerat genom att inte släppa ett enda set hittills, men spelmässigt har det inte varit lika övertygande som förra året. Då gick hon som bekant hela vägen fram till titeln.

Inför mötet med Johanna Larsson har tyskan ett psykologiskt övertag till följd av de tre inbördes möten spelarna har haft. Det är visserligen tre matcher som har mer än ett år på nacken, men tre raka 2-0-segrar för Mona Barthel ger henne trots allt ett tydligt övertag på förhand.

Med det sagt har vi en känsla av att Johanna Larsson kan steppa upp ytterligare när det väl gäller. I semifinalen pressade hon motståndaren Yulia Putintseva i nästan varenda servegame och hon hade därutöver en fin serve igenom hela matchen – trots de minst sagt svåra förhållandena till följd av den kraftiga vind som virvlade in över Båstad.

Tar Johanna Larsson med sig samma spel och adderar lite ytterligare mod har vi svårt att se hur hon inte ska kunna hota Mona Barthel på allvar. Det här är ett perfekt läge för revansch och med det självklara hemmastödet i Båstad i ryggen tror vi att Johanna Larsson kan gå hela vägen och som första svenska ta hem WTA Båstad. Därför spelar vi Johanna Larsson vinna till 2,20 gånger pengarna hos WilliamHill och håller tummarna på en bra dag för svenskan!

Har du registrerat dig hos det spelbolag vi rankar högst? WilliamHill är i vårt tycke det spelbolag som ger mest valuta för pengarna. Om du inte har registrerat dig tidigare är det läge att passa på nu när de erbjuder hela 2,20 gånger pengarna på seger för Johanna Larsson. Klicka här och få 1 000 kr i bonus när du öppnar ditt konto!

Speltips:

Speltips:  Johanna Larsson vinna
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:00, söndag 19/7
TV / Stream:   

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 80115]

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Johanna Larsson  2,20
Oavgjort  2,88
Mona Barthel  1,74
Över 21,5 game  1,84
Under 21,5 game  1,91

 

Oddsens motsvarighet i procent:

Johanna Larsson: 45%
0-2: 35%
Mona Barthel: 57%
Över 21,5 game: 54%
Under 21,5 game: 52%