Speltips, Liverpool – West Ham 29/8: Ska skilja en klass

Spelbloggare Publicerat: 28 August 2015

Efter chockvinsten i premiären har West Ham åter fallit ner på jorden och känslan är att de kommer få det tufft mot ett Liverpool som kommit ut bra i starten av spelåret.

Det blev liksom lite för mycket. West Ham vann sin premiär, mot alla odds, borta mot Arsenal med 2-0 och sköljdes över med lovord, även om det främst var kritiken mot Arsenal som prydde rubrikerna.

Oavsett så hajpades West Ham förstås upp inför kommande match, men lyckan har varit minimal efter premiären. Två hemmamatcher har resulterat i två förluster – mot Leicester samt Bournemouth – och mot de sistnämnda släpptes hela fyra baljor in medan man själva fick in tre. Som resultatet antyder var det också total hönsgård i försvaret.

Tror inte alls på West Ham detta år. Man kan knappt tituleras som mediokra och ska inte räknas bort från bottenstriden. Truppen är intetsägande och problemen i försvarsspelet efter de två senaste matcherna kan inte bortses från.

Skadelistan är redan nu – tre matcher in i serien! – totalt fullproppad för West Ham och nu kan vi också räkna bort förstekeepern Adrián samt den betydande försvararen Carl Jenkinson, som båda är avstängda efter röda kort i den förra respektive näst senaste matchen.

 

Gästerna med defensiva avbräck

Detta öppnar upp för Liverpool som ännu inte fått fart på målfabrikationen, men med tre hållna nollor av tre möjliga har skörden ändå varit fin; de två inledande matcherna mot Stoke respektive Bournemouth vann man med 1-0 och nu senast spelade man 0-0 mot Arsenal, där den första halvleken var ett styrkebesked från Liverpool. Lite oflyt att man inte fick in den där bollen.

Är säker på att målen kommer komma för Liverpool – och här, mot ett defensivt instabilt och skadedrabbat West Ham, är en perfekt möjlighet att bryta isen. Offensiven känns trots allt hyfsat stark och Christian Benteke – ett mål hittills – kommer bli fantastiskt nyttig för laget. En fantastisk anfallare, belgiern.

Skadesituationen är nästan helt oförändrad för Liverpool och en slagkraftig startelva kommer ställas ut på anrika Anfield.

Tycker allt talar för att det blir proppen ur för Liverpool och att West Ham, återigen, får erkänna färg. Liverpool har också haft lätt mot West Ham de senaste åren; tre av de fyra senaste inbördesmötena har vunnits och i två av dessa har man hamnat i målprotokollet i båda halvlekarna.

2,10x får vi för att Liverpool ska måla både innan och efter halvtid – det synas med glädje. I alla fall spelbart tio punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Liverpool mål i båda halvlekarna
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 29/8
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 1,36 unibet logo
Oavgjort 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Ham 9,75 comeon logo
Över 2,5 mål 1,70 mybet logo
Under 2,5 mål 2,20 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: