Dallas Stars

Speltips, Minnesota Wild – Dallas Stars 22/12: Galen målstatistik

Två av NHL:s klart mest offensivt lagda lag drabbar samman i en på förhand fantastiskt intressant historia. Fortsätter den galet fina måltrenden mellan lagen?

Dallas Stars har onekligen gjort en fin säsongsinledning, med hela 50 poäng på sina 33 inledande matcher. Det gör att laget finns med i toppen av den totala NHL-tabellen så här långt. På det hela taget är det offensiven som imponerat allra mest.

Laget har nämligen gjort 114 mål på sina 33 matcher, ett facit som gör dem till det klart mest giftiga laget i hela NHL. Inte nog med att det ger ett snitt på över 3,5 mål per match – det är också hela 10 mål fler än vad Boston Bruins, tillika tvåan i måltabellen, har gjort.

Dessvärre släpper Dallas Stars in lite för många mål, vilket är förklaringen till att de trots allt förlorat totalt nio matcher (sju efter ordinarie, två efter förlängning). För den neutrala åskådaren är det dock en ynnest att få se matcher med just Dallas Stars, just eftersom det ofta är öppna, fartfyllda tillställningar – åt båda håll.

Tappat lite sista veckorna

December har inte varit en fullt så fantastisk månad för Dallas Stars, som faktiskt förlorat fyra matcher under månaden. Närmare hälften av lagets förluster har alltså kommit de sista veckorna. Laget är dock fortsatt livsfarliga, vilket de inte minst bevisade mot Montreal Canadiens i veckan. 6-2 är en rejäl käftsmäll.

Minnesota Wild å sin sida har gjort en ojämn säsong, men de är ett lag med minst sagt fin högstanivå. På hemmaplan har laget ett väldigt bra facit och kommer till exempel från två tunga segrar, 6-2 och 5-2 mot Vancouver Canucks och New York Rangers. Det finns en hel del offensiv kvalité även i Minnesota Wild, ett lag som också gärna spelar öppna matcher.

Inför den här matchen har gästerna full trupp att laborera med. Inga skador, avstängningar eller sjukdomar att rapportera om. Hemmalaget däremot får klara sig utan Zac Dalpe, men det är också den enda skadan. Fina förutsättningar för en rejäl smällkaramell alltså!

Med det i åtanke, samt att båda lagen är väldigt offensiva av sin natur, tror vi att det här har goda möjligheter att bli en målrik historia. Hos Unibet spelar vi därför över 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,76 gånger pengarna. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt mål. 37 gjorda mål i lagens fem senaste inbördes möten talar sitt tydliga språk…..

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, tisdag 22/12
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Minnesota Wild  2,45
Oavgjort  4,00
Dallas Stars  2,70
Över 5,5 mål  2,10 Regler och villkor gäller.
Under 5,5 mål  1,80

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 41%
X: 25%
2: 37%
Över 5,5 mål: 48%
Under 5,5 mål: 56%