Speltips, Mirandés – Osasuna 9/9: Plockar en motivationsvinst?

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2015

Närmast full runda väntar i Copa del Rey. I matchen mellan Mirandés och Osasuna verkar som att ena parten inte är speciellt motiverad – en vinnare är hittad.

Detta blir faktiskt den tredje matchen mellan lagen under den senaste månaden; de två första, en vänskapsbatalj och en i serien, har båda vunnits av Osasuna med uddamålet – men då har de också haft fördelen att spela på hemmaplan. Nu: omvända roller. Förra årets möte här vann Mirandes med ett mål mot noll.

I fjol plockade Mirandés sjundeplatsen i serien medan Osasuna var i en klart mer prekär situation och överlevde med en pinne ner till det röda tabellområdet. Nu ser det annorlunda ut – Mirandés har spelat två oavgjorda och förlorat en, Osasuna har inlett med två vinster och en torsk. Negativa respektive positiva besked.

“Nyfiken att se spelare som inte deltagit tidigare”

Även fast Mirandés öppnat så pass illa vill jag ställa ut dem som stora favoriter, större än vad oddssättarna presenterar dem som. Motivationsnivåerna påverkar, som nämnt, extremt mycket i cuperna.

Lite oklart hur pass hårt Mirandés kliver in här i Copa del Rey; kan såklart bli en del rotation, men känslan är att man kommer ta detta hyfsat seriöst och därmed ställa ut en respektabel startelva. Det antyder i alla fall tränaren på.

– Copa del Rey är en tävling som skall hjälpa lag som oss men det kommer bli tufft. Vi vet att dessa matcher uppskattas och vi kommer göra allt från vår sida att glädja fansen och ta oss till nästa runda, säger Carlos Terrazes enligt Svenskafans.

Mer klart är det att Osasuna inte tar Copa del Rey speciellt seriöst och rotera runt friskt. ”Nyfiken att se spelare som inte deltagit tidigare”, har tränaren uttalat sig enligt samma källa som ovan.

Blir en utmärkt möjlighet för Mirandés att hitta tillbaka till vinnarspåret här på hemmaplan, mot en halvmotiverad motståndare. Ettan spelas till acceptabla 2,50 x polletterna hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Mirandés vinner, rak etta
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, onsdag 10/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Mirandés 2,50 bwin logo
Oavgjort 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Osasuna 3,10 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,60 unibet logo
Under 2,5 mål 1,56 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: