Speltips, Monaco – PSG 30/8: Ännu ett hörnspel när PSG spelar

Spelbloggare Publicerat: 30 August 2015

Den fina trenden med hörnspel och Paris Saint-Germain fortsätter. Inför bortamötet med AS Monaco har vi hittat ytterligare ett bra speltips på hörnmarknaden.

Matcher där Paris Saint-Germain är ena halvan och hörnunderspel är en vinnande kombination. Vi fortsätter på exakt samma spår när Zlatan och hans kamrater besöker Monaco på Stade Louis II.

Spelåret har inletts prickfritt för mästarna PSG, detta trots att stjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Angel Dí Maria inte spelat en enda minut hittills. Nu verkar dock båda, väl tajmat, vara redo för spel. Mer osäkert om de håller för 90 minuter.

Tre vinster av tre möjliga har det blivit och nollan är fortfarande intakt vad gäller insläppta mål. 1-0, 2-0 och 1-0 är resultaten mot Lille, Gazélec Ajaccio respektive Montpellier. Tokstarkt, inte minst med tanke på de nämnda avbräcken ovan. Den fjärde raka titeln känns nära, även om det bara är början på spelåret.

AS Monaco är en av få utmanare

Monaco är såklart nämnda som en möjlig utmanare till PSG, men kvalitetsskillnaden är och ska vara stor. Man är inte i närheten av lika bra som för två år sedan – en röst i Europa ska man ändock ha. Laget nådde inte hela vägen till Champions League – förlorade play off-mötet mot Valencia – och ska istället spela Europa League.

Man kan inte vara nöjda över sin seriestart, även om förlustnollan alltjämt är intakt. Premiärvinsten mot Nice har följts upp av två oavgjorda mot Lille samt Toulouse.

Vi fortsätter med våra hörnspel

Som nämnt, PSG och hörnunderspel är en lyckad kombination som gav oss här på Spelbloggare stor lycka under fjolåret och även början på detta; två av två har suttit detta spelår och i deras premiär prickades även under 2,5 mål in till 1,70x.

Varför sluta följa succéreceptet?, tänker vi. Monaco har haft en del hörnglada matcher på sistone, men PSG:s matcher ser ofta väldigt lika ut – att man är spelförande och motståndarna får lite tid med bollen på offensiv planhalva.

Det börjar bli lite tjatigt för er som följer oss här på sajten, men vi tar det kortfattat; PSG kommer vara spelförande, men attackerar främst centralt och skapar således få hörnor, väldigt få för att vara ett topplag.

Hörnstatistiken i PSG:s senaste matcher är: 3, 5, 5, 8, 5, 6, 8, 3, 9, 9 – alltså tio i följd där det blivit max nio hörnor. Linan är utställd på 9,5 och underspelet betalar hela 1,80x. Ja, ni förstår själva hur skevt det är?

Polletter – in!

Speltips:

Speltips:  Under 9,5 hörnor i matchen
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, söndag 30/8
TV:    cmoresport logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
AS Monaco  4,33 titanbet logo
Oavgjort  3,40 bwin logo
Paris Saint-Germain  2,00 williamhill logo
Över 2,5 mål  2,40 unibet logo
Under 2,5 mål  1,60 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: