napoli club brugge 17/9

Speltips, Napoli – Club Brugge 17/9: Mybet sticker ut hakan

Vi blickar mot Stadio San Paolo, varifrån Napoli och Club Brugge ska göra upp om poängen. Båda sidorna har läckt i defensiven på sistone och ett överspel synas.

Inte bara att de läckt defensivt, det blåser motvind helt och hållet. Napoli, tippade att vara med och fäktas i toppen, har förlorat en match och spelat två oavgjorda i årets Serie A-upplaga – och själva motståndet har knappast varit oövervinnligt: Sassuolo, Sampdoria samt Empoli.

Mycket bättre har inte Club Brugge varit. Även de ska vara uppe och slåss om medaljerna i den inhemska serien, men inlett med 3-1-3 och det räcker såklart inte till någon topp-plats. Avståndet upp till toppen inte alltför stort, men att man svikit råder det ingen tvekan om.

Finns med andra ord mer att hämta från båda sidorna; de har inte alls kommit upp i nivå. Kanske lite dålig tajming att Europaspelet börjar nu då, men också en möjlighet att komma bort från vardagen i hemländerna, få in den lilla extra motivationen och hitta tillbaka på rätt spår – hur en optimist skulle uttrycka i alla fall.

Snittade 3,9~ mål på hemmaplan

Det är framförallt defensivt man svikit, framåt råder det ingen nöd överhuvudtaget. Napolis oavgjorda matcher slutade båda 2-2 och torsken 1-2. Club Brugge har släppt in 12 mål på de fem senaste matcherna, men fick exempelvis in makalösa sju stycken själva mot Standard Liége och skapade en del i dubbelmötet mot Manchester United, i kvalet mot CL, även om det bara slutade på en balja.

På hemmaplan känner vi Napoli som ett av de mest underhållande att följa i europeisk toppfotboll. De spelar alltid extremt framåtlutat och lämnar därmed också ytor bakåt. Galna 3,9~ mål snittade deras hemmamatcher i Serie A under fjolåret och mot att man skulle ändra på matchplanen mot ett, på pappret, sämre Club Brugge har jag svårt att tro.

Ännu inte fått ta del av några skaderapporter, men det verkar inte som att någonting nytt hänt under de senaste dygnen och ryktena i media talar om att Napoli ska ställa ut bästa möjliga manskap.

Tre av Napolis tre tävlingsmatcher detta spelår har bjudit på minst tre mål och för Club Brugge har fem av de sex senaste gjort detsamma – ofta med marginal, dessutom.

Flera spelbolag erbjuder mindre än 1,70x för att det ska bli över 2,5 mål – Mybet har hamnat lite på efterkälken och skickar ut 1,80 gånger fläsket för samma spel och då är det bara att slussa in polletterna.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 17/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,55
Oavgjort 4,35
Club Brugge 7,00 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,10

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 65%
X: 23%
2: 14%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%