Speltips Spezia Napoli

Speltips, Napoli – Fiorentina 18/10: Det osar mål

Toppfajt står på schemat i Serie A. Det handlar om Napoli och Fiorentina, vilka drabbar samman på Stadio San Paolo och vi tror på – mål.

Toppform hos båda parterna innan uppehållet. Återstår att se vilka som klarat av att konservera den till nu.

Fiorentina lyckades till och med ta över förstaplatsen i serien efter att ha fullständigt briljerat den senaste tiden och under samma periodsvep krossades portugisiska Belenenses med 4-0 på bortaplan i Europa League-gruppspelets andra omgång.

Fem uppradade vinster efter varandra, men det var inte fören slutet som det släppte totalt. Den nämnda vinsten ovan följde upp en 4-1-kross av dåvarande serieledaren Inter på bortaplan och följdes därefter upp av 3-0 hemma mot Atalanta. Allt rullar på för Violerna…

Formkurvan pekar också rakt uppåt i luften för Napoli – den katastrofala seriestarten har skiftat över i att man nu har fem vinster och ett kryss på de senaste matcherna, serie och EL inräknat; bland annat 5-0 och 4-0 över Lazio respektive Milan, som båda väntas vara uppe och fäktas om åtminstone Europabiljetterna.

Oddsrörelserna ologiska

Förstår inte alls varför marknaden reagerat som den gjort under veckan. Underspelen på de diverse målmarknaderna har alltså spelats ner och vi väljer att titta åt det andra hållet när värdet känns så pass klart: överspelen.

Napoli och hemmaplan. Den kombinationen bäddar alltid för – mål. 3,9 baljor snittar matcherna på Stadio San Paolo detta år och fjolåret inräknat. Det är alltid, oavsett motstånd i Italien, full fart framåt i matchplanen. Motståndarna ska sköljas över av attack, efter attack, efter attack.

Passar ett omställningsskickligt Fiorentina utmärkt. De lär njuta av ytorna som kommer uppstå bakom motståndarnas mittfält och allt talar för att det här kan bli extremt svängigt – ren hawaiifotboll. Med målformen som båda parternas offensiva spelare är i borde chanserna som väntas dyka upp också förvaltas väl.

Sju av Napolis nio senaste matcher har innehållit minst tre baljor och fyra av Fiorentinas sex senaste likaså.

1,925 x fläsket för över 2,5 mål (asian handicap) får vi i skrivandets stund av Bet365 och de siffrorna har jag svårt att se vara lika fina närmare avspark. Givet spelobjekt att investera i.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,925 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 18/10
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,75
Oavgjort 3,80
Fiorentina 5,25
Över 2,5 mål 1,925 Regler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 57%
X: 26%
2: 19%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%