newcastle arsenal 21/3

Speltips, Newcastle – Arsenal 21/3: Nytt hörnspel – positiva trenden hoppas kunna hållas i

newcastle arsenal 21/3Två extremt skadedrabbade parter – Newcastle och Arsenal – drabbar samman på St. James’ Park. Fokus riktas mot hörnmarknaden där vi bjuds på fint spelvärde.

Hela nio spelare saknas för Newcastle, flera betydande sådana. Interna skytteledaren Papiss Cissé avverkar en sju matcher lång avstängning efter salivincidenten med Manchester Uniteds Jonny Evans. Fabricio Coloccini drabbades av ett rött kort senast och är även han avstängd över denna batalj.

Arsenal har (som alltid) vissa skadebekymmer, men situationen har lättats upp rejält. Tre av de som saknas är Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere samt Mikel Arteta. Inget nytt på tapeten, dock.

Newcastle kommer till spel med bräckligt självförtroende efter två raka förluster och noll gjorda mål i dessa. Avbräcket på Cissé har varit märkbart och udden är avtrubbad – kan bli svårt att måla mot Arsenal här. Förra veckan spelade man mot Everton, som faktiskt hittas under dem själva i tabellen, och förlorade där med 0-3.

Trots en 2-0-vinst på bortaplan mot Monaco åkte Arsenal ut ur CL-åttondelsfinalen på färre gjorda bortamål – en stor, stor besvikelse. Formen får ändå betraktas som utmärkt med fem raka vinster, bland annat mot starka Manchester United och West Ham.

De vinner “hörnmatchen”

Tvåan känns klart närmast till hands, men 1,62x räcker inte för ett opålitligt Arsenal på bortaplan. Oddsen är korrekt satta och jag tycker inte att spelvärdet hittas på 1×2-marknaden. Rekommenderar att undvika spel där.

Men på hörnmarknaden bjuds vi på suveräna siffror som helt enkelt är för bra för att undvika: Arsenal att skapa flest hörnor till dubbelt hos vår favoritbookie William Hill (1 000 kr i välkomstbonus).

På hemmaplan skapar Newcastle i snitt 7,1 hörnor, släpper till 4,1 – således en mellanskillnad på tre stycken, men skapandet brukar inte vara så stort mot de bollförande motståndarna. Sedan har ju snittet studsat upp rejält efter 16 hörnor mot QPR i november.

Arsenal snittar 7,1 hörnsparkar, fem bakåt – på bortaplan. Man är nästan alltid spelförande och ett decimerat Newcastle borde inte känna för att bjuda upp till dans. 2,0x för att Arsenal vinner ”hörnmatchen”, det är bra. Mycket bra.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Newcastle 6,00 3 000 kr
Oavgjort 4,33 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Arsenal 1,62 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,20 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,71 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest hörnor: Arsenal
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 16:00, 21/3
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 67438]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson