exeter liverpool 8/1

Speltips, Newcastle – Liverpool 6/12: En uppåtgående trend

Ingress

Liverpool reser till Newcastle för att spela det som blir helgens sista match från Premier League. Det blir ett intressant möte mellan ett formsvagt hemmalag och ett bortalag som ser ut att vara något stort på spåren.

Sedan nya managern Jürgen Klopp tillträdde för ett par veckor sedan har det gått i stort sett spikrakt uppåt. Det började något trevande, med bland annat en förlust mot Crystal Palace, men därefter har laget alltså imponerat stort med totalt fem raka segrar, vänskapsmatchen mot Wolverhampton inräknad.

Klimax nåddes i senaste matchen, i Ligacupen borta mot Southampton. Där vann Liverpool med klara 6-1 och visade upp ett spel som till och med hade gjort Dortmund stolta. Trots underläge 1-0 tidigt vände de på steken och såg så där giftiga ut som Klopp velat sedan han kom. Nu är frågan hur de tar det här vidare.

Newcastle har tappat identiteten

Under de senaste säsongerna har vi lärt känna Newcastle som ett tufft, frejdigt och offensivt skickligt lag med förmågan att ställa till det för alla motståndare. Nu känns det som att den identiteten är som bortblåst.

Inför den här matchen har laget bara en seger på sina fem senaste matcher, men den kom mot nykomlingen Bournemouth. De två senaste matcherna är en bra indikator på var Newcastle står just nu. Hemmaförlusten mot Leicester (0-3) och bortaförlusten mot Crystal Palace (1-5) talar sitt tydliga språk.

Nu väntar ett starkt Liverpool, som efter att Daniel Sturridge gjort comeback som sagt ser ruskigt giftiga ut. Känslan är att gästerna blir en för tuff nöt att knäcka och vi tror att den klasskillnad som finns mellan lagen, i kombination med den stora skillnaden i form, gör att Liverpool vinner det här enkelt. Därför tycker vi att Liverpool -1 (asian handicap som ger pengaran tillbaka vid uddamålsseger) till 2,05 hos Bet365 är ett bra spel. Överspelet till 1,80 hos Redbet skulle kunna vara intressant, men 0-2 känns som ett troligt resultat.

Speltips:

Speltips:  Liverpool -1 (pengarna tillbaka vid uddamålsseger)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 6/12
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Newcastle  6,00
Oavgjort  4,33 Regler och villkor gäller.
Liverpool  1,65
Över 2,5 mål  1,80
Under 2,5 mål  2,15

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 17%
X: 23%
2: 61%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 47%