Speltips Kroatien Cypern

Speltips, Norge – Kroatien 6/9: Satsar i kombinationsspel

Grupp H och matchen mellan Norge och Kroatien tar vi och riktar strålkastarljuset på. Oddssättarna är övertygade om att en målsnål match är att vänta. Vi är inte lika säkra på den saken. Kombinationsspel testas!

Trean mot ettan. Helt öppet i fajten om EM-biljetterna. Här kan vi snacka en tokintressant batalj.

Kroatien är förstås den bättre parten av dessa och innehar favoritstämpeln. Resultatraden pryds av fyra vinster, tre oavgjorda och noll förluster – precis som ettan Italien, men målskillnaden är klart bättre. Häck i häl är Norge med 4-1-2 och 13 inspelade pinnar. Absolut starkt, men ska nämnas är att man förutom denna svåra match även har Italien kvar på spelschemat.

Men visst ska det absolut nämnas att Per-Mathias Högmo fått till det på sistone, efter en tuff start på tränarsejouren i Norge. En vinst här skulle innebära att EM är nära, men med all sannolikhet är man nöjda med ett kryss på förhand medan Kroatiens lär sikta på trean.

Vann med 5-1 i omvända mötet

Målsnålt har varit den norska melodin under kvalet, men det främst mot de lite sämre konkurrenterna – täta matcher som vunnits tack vare hållna nollor. Tittar vi på matcherna mot de över dem själva i gruppen; 0-2-förlust mot Italien och 1-5 mot just Kroatien.

Oavsett om resultaten mot de sämsta varit positiva, så är det tydligt att det skiljer en nivå till konkurrenterna ovan. Ser Kroatien som klart större favoriter än vad de presenteras som – 1×2-marknaden står just nu i 3,90-3,30-2,20 – och värdet är tydligt.

Men inte stannar vi där. Oddset på överspelet på 2,5-målslinan är på hela 2,50x och den enda förklaringen till varför det är så pass högt måste Norges hållna nollor och målsnåla matcher mot de under dem i tabellen. Nu blir det klart tuffare och i det omvända mötet var klasskillnaden total – Kroatien körde över Norge och vann, som nämnt, med förkrossande 5-1.

Kroatien stod för en prestation man inte alls var nöjda med borta mot Azerbajdzjan senast och fick endast 0-0 i en match som styrdes med järnhand, men effektiviteten den sista tredjedelen var för alltför dålig. Tror dock att man ska ha en bra chans att studsa tillbaka här, nu när det vankas toppfajt.

Kombinationsspelet: Kroatien vinner och över 2,5 mål finns till 4,20x och det tycker jag är i överkant. Spelbart och synas.

Speltips:

Speltips: Kombinationsspel: Kroatien vinner & över 2,5 mål
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, måndag 6/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

[interaction id=”55eb135885c614d9617228a2″]

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Norge 3,90 Regler och villkor gäller.
Oavgjort 3,30
Kroatien 2,20
Över 2,5 mål 2,50
Under 2,5 mål 1,59

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 26%
X: 30%
2: 45%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 63%