Speltips/rek och odds

Speltips, Nürnberg – Bochum 23/3: “Kliver in med en rejäl summa”

Speltips/rek och oddsDet är ont om matcher från toppdivisionerna i fotbollseuropa under måndagen, men i Bundesliga 2 och matchen mellan Nürnberg och Bochum har vi funnit ett spelobjekt som är värt att investera i till tredubbelt.

När det återstår åtta matcher av serien spelar båda parter utan press på Frankenstadion. Glappet upp till toppen är omöjligt att hämta in och till negativ kvalplats skiljer tio respektive åtta pinnar. Däremot är det viss prestige i att hamna på den övre tabellhalvan, istället för den undre. Nürnberg är just nu tia, Bochum tolva.

Måndagens värdlag jobbar i motvind efter tre raka matcher utan vinst (0-1-2), men motståndarna är alla sådana som hittas över dem själva i tabellen. Senast reste man till sydvästra Tyskland för att ställas mot tabelltrean Kaiserlautern och förlorade till slut med 1-2 trots en sen reducering i den sista ordinarie matchminuten.

Anfallaren Niclas Füllkrug, som inte fått speciellt bra utdelning under säsongen, är osäker för spel medan Timo Gebhart definitivt missar matchen. Positivt dock är att Jan Polák är tillbaka efter att ha fått stanna hemma mot Kaiserlautern på grund av avstängning.

Gästande Bochum är i en fantastisk trend med fem matcher i följd utan att ha förlorat (2-3-0). Skyttet har tagit rejäl fart och på dessa har 12 mål gjorts och då vart man ändå nollade mot Karlsruher SC. Förra omgången krossades åttan Heidenheim med 4-1 på hemmaplan. Stanislav Sesták antecknades för två strutar, vilket han även gjorde i matchen dessförinnan – mot Fortuna Düsseldorf. Innan dess var han mållös i sju matcher, så formen verkar sannerligen toppad.

Klubbprofilen och mittbacken Patrick Fabian ställs ut som ett frågetecken. Enligt rapporter verkar det mest troligt att han inte spelar.

Över 3,5 i 4/5 senaste

Här tycker jag att det sjunger målrikt och det är bra betalt på alla överlinor. Båda lagen spelar utan press och behöver inte hålla tillbaka för att eventuellt hålla ett oavgjort resultat.

Och just Bochum, ja, de har verkligen spelat avslappnat på sistone – på gott och ont. Effektiviteten har varit helt fantastisk, men defensiven har kapitulerat i de flesta matcherna. I fyra av deras fem senaste har det blivit minst fyra mål, i tre av dem fem eller fler. Galen statistik och man är ett helt annat fotbollslag sedan innan uppehållet – ett klart mer underhållande sådant.

Om nu den Patrick Fabian missar matchen, är det ännu en faktor som talar för att vi får se mål på Frankenstadion.

Nürnbergs senaste matcher har inte i närheten varit lika målrika, men två av de fem senaste har ändå bjudit på över 3,5 fullträffar.

Över 3,5 mål finns till oförståeligt höga 3,0x gånger pengarna hos William Hill. Hade med glädje spelat det två decimaler neråt, så jag kliver in med en rejäl summa här. Vill ni rygga spelet till bästa oddset? Nya kunder hos William Hill får 1 000 kronor bonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Nürnberg 2,15 250 kr
Oavgjort 3,50 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Bochum 3,50 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,20 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,73 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 23/3
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 67773]

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson