Speltips, Örebro – Linköping 3/12: Ladbrokes är generösa

Simon Pålsson Publicerat: 3 December 2015

Två ojämna lag drabbar samman i Örebro under torsdagskvällen, när hemmalaget får besök av Linköping. Hos Ladbrokes hittar vi ett bra odds inför matchen.

Spelbolagen är minst sagt eniga om att det finns fantastiska förutsättningar för att vi ska få se en riktigt målrik historia när Örebro HK får besök av Linköpings HC under torsdagskvällen.

Oddsen på överspelet (4,5 mål) ligger på strax över 1,60 gånger pengarna – men tack och lov finns det ett bolag som sticker ut betänkligt på just den marknaden. Hos Ladbrokes får vi hela 1,75 gånger pengarna på det spelet och vi tänkte motivera varför det är ett bra spel.

Båda de här lagen vilar på en offensiv spelidé, något som inte minns märks på deras målfacit så här långt. Båda lagen ligger på 66 gjorda mål så här långt, vilket ger ett snitt på strax under 3 gjorda mål per match.

Detta samtidigt som lagen har vissa defensiva problem. 60 insläppta mål vardera betyder inte bara att lagen har på pricken samma målskillnad, utan också att det finns vissa problem i defensiven.

Örebro är minst sagt ojämna

Örebro ligger för närvarande på plats nummer 8 i tabellen och även fall laget stundtals spelar underbar hockey har de klara problem med att få en jämnhet i sina prestationer. För någon vecka sedan förlorade de hemma mot Djurgården, för att en vecka senare slå Frölunda med 5-3. Vad som ständigt återkommer är dock målrika matcher.

Linköping är inne i en negativ period, men har på det hela taget gjort en godkänd säsong så här långt. Två vinster på de åtta senaste matcherna duger såklart inte, men laget är nu på jakt efter att hitta ut från sin formsvacka.

Sex av lagets sju senaste matcher har för övrigt slutat med minst fem mål och som neutral åskådare kan man åtminstone räkna med mål när Örebro spelar.

Oktobers möte mellan lagen slutade 5-3 till Örebro och faktum är att fyra av de fem senaste matcherna har varit målfester, alltså minst fem gjorda mål. Det är en trend vi tror har goda förutsättningar att fortsätta och som tidigare nämnt tänker vi spela över 4,5 mål i matchen till 1,75 gånger pengarna.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 3/12
TV:    cmorelive logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Örebro HK  2,30 nordicbet logo
Oavgjort  4,25 betrally logo
Linköping HC  2,80 williamhill logo
Över 4,5 mål  1,75 ladbrokes logo
Under 4,5 mål  2,25 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: