Örebro 8/10-16

Speltips, Örebro – Skellefteå 12/12: Lördagsfest i Örebro

Örebro HK får besök av ett Skellefteå AIK som är ute efter revansch. Det här är en match som har väldigt goda förutsättningar att bli en underhållande historia.

Spelbloggare.se hämtar ett speltips från SHL-hockeyn under lördagen. Örebro HK tar sig an Skellefteå AIK i ett på förhand väldigt intressant möte, som har goda förutsättningar att bli väldigt målrikt.

Örebro HK är starka på hemmaplan, det är ingen hemlighet. Laget har bland annat slagit Frölunda 5-3 på hemmaplan häromveckan, samtidigt som laget fortsätter att ha stora problem i defensiven. Totalt 20 insläppta mål på de fem senaste matcherna talar sitt tydliga språk.

Laget har dessutom förlorat tre raka matcher och har uppenbara problem mot de lite starkare lagen i tabellen. Oavsett vilket lag som står för motståndet kan vi alltid räkna med att Örebro bjuder upp till dans och det är snarare regel än undantag att det blir målrikt när Örebro spelar hockey.

Skellefteå är revanschsugna

Skellefteå AIK har, precis som Frölunda, haft en väldigt bra säsong och laget har ryckt ifrån i tabellen tillsammans med sina göteborgska konkurrenter. På sistone har laget dock haft en tung period, med tre förluster på de fyra senaste matcherna.

Med ett sådant facit i bagaget kan vi kallt räkna med att Skellefteå är väldigt revanschsugna, något som Örebro HK kan få betala ett högt pris för. Med tanke på att båda de här lagen besitter en hög offensiv kvalité och gärna spelar öppna, frejdiga hockeymatcher tror vi att det här kan bli underhållande.

Därför spelar vi över 5 mål i matchen till 1,96 gånger pengarna hos Unibet. Det är ett spel som brukar sitta i de flesta matcherna mellan de här båda lagen. Med det i åtanke tycker vi att närmare dubbla insatsen är ett väldigt fint odds.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:15, lördag 12/12
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Örebro HK  3,10 Regler och villkor gäller.
Oavgjort  4,35
Skellefteå AIK  2,10
Över 2,5 mål  1,68
Under 2,5 mål  2,16

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 32%
X: 23%
2: 48%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 46%