PSG - Real Madrid speltips, odds & startelvor 21 oktober 2015

Speltips, PSG – Real Madrid 21/10: Jämn stormatch väntar?

Paris Saint-Germain och Real Madrid ryker ihop i en sprudlande het gruppfinal och vi har stark känsla för ett av tecknen på 1×2-marknaden.

Marknadens bästa bonusar: Klicka här för att hitta marknadens bästa bonusar från 24 ledande spelbolag!

1. Real Madrid, 2: 2-0-0, 6 poäng, +6
2. Paris Saint-Germain, 2: 2-0-0, 6 poäng, +5
3. Malmö FF, 2: 0-0-2, 0 poäng, -4
4. Shakhtar Donetsk, 2: 0-0-2, 0 poäng, -7

Gyllene möjligheter för både PSG och Real Madrid att rycka ifrån bottenduon och i praktiken säkra sina slutspelskontrakt.

Omöjligt att klaga på deras prestationer, vilket också tabellen ovan tyder på. Båda vann med stabila 2-0 över de svenska mästarna Malmö FF. Shakhtar Donetsk var snäppet enklare att avverka; Real Madrid vann med förkrossande 4-0 hemma och PSG med 3-0 borta. Visar på den stora klasskillnaden som råder mellan dessa två och de i botten.

Lika starka har de varit i respektive serie. Real toppar Primera División med 18 pinnar, precis som tvåan och trean men med klart bättre målskillnad. PSG dominerar Ligue 1 totalt och har redan nu, tio matcher in i serien, fem pinnar ner till tvåan Angers. Ser ut att kunna bli oerhört bra för båda parter detta spelår…

Som bäddat för x

En trea vore förstås önskvärd för både PSG och Real Madrid, men det är knappast så att man är pressade att kamma in det. Kryss känns sannolikt som positiva resultat på förhand – tror inte att det kommer bli på tal om att offra någonting defensivt om det eventuellt skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek.

Också som bäddat för en jämn batalj. Håller Real Madrid som snäppet vassare, men i vissa matcher har effektiviteten varit halvdan och PSG stärks såklart av att spela inför hemmapubliken på Parc des Princes. Som nämnts i flera andra rekar där vi varit inne på x:et – när bortalaget är den snäppet bättre parten brukar det ofta bädda för att det blir tätt och jämnt.

Nu är spanjorerna dessutom skadedrabbat; exempelvis Gareth Bale, James Rodríguez Karim Benzema är alla out. Försvinner udd i och med detta och det innebär förmodligen att respekten från bortalaget blir större – att man inte ska spela alltför framåtlutat och hellre bevaka resultat.

Tillknäppt och jämnt. Det är vad jag tänker om den här matchen. Krysset spelas till fina 3,50x. 0-0/1-1, månne?

Tror ni att Zlatan gör mål? Spela att Zlatan gör mål och 888 tripplar din vinst om han nätar. Ta del av kampanjen och läs mer hur den fungerar här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 20:45, onsdag 21/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Paris Saint-Germain 2,4 Regler och villkor gäller.
Oavgjort 3,50 Regler och villkor gäller.
Real Madrid 3,2
Över 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 2,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 42%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%