DIF RÖGLE 18/11

Speltips, Rögle – Örebro 26/12: Annandagshockey från SHL

Traditionen med full SHL-omgång fortsätter och Spelbloggare.se har såklart vaknat efter julmyset. Känslan är att mötet mellan Rögle och Örebro kan bli väldigt underhållande.

Precis som vanligt är det dags för hockey från SHL under annandagen. Det har blivit en minst sagt trevlig tradition med full omgång från svensk hockeys finrum dagen efter julfirandet.

Den här gången fokuserar vi främst på matchen mellan Rögle BK och Örebro HK i Ängelholm. På förhand känns det som en match med goda förutsättningar att bli väldigt underhållande, inte minst med tanke på historien som finns mellan lagen.

Det brukar nämligen bli både svängigt och målrikt när de här båda drabbar samman. Sex raka matcher mellan lagen har innehållit minst fem mål och på det hela taget har det gjorts 6,5 mål i snitt per match. Inte illa alls.

Dags att komma igång igen

Lagen har visserligen haft ett par veckor ledigt till följd av landslagsuppehåll och julfirande, men vi kan inte tänka oss något annat än att det blir åka av direkt igen. De här båda lagen är också behov av poäng och lär båda gå för segern. Det är i den här typen av matcher de behöver ta sina trepoängare.

Rögle BK har haft en tung trend med åtta förluster på sina nio senaste matcher, så uppehållet kom minst sagt lägligt för skåningarna. Gästerna å sin sida har haft svårt att hålla tätt på sistone, med 17 insläppta mål de fyra senaste matcherna. Det är ett facit som inte räcker långt.

Ja, som ni hör finns det fina möjligheter till action i det här mötet. Hos Unibet får vi dubbla degen på över 5 mål i matchen (pengarna tillbaka vid exakt fem mål) och det tycker vi är väldigt fint betalt.

Ny bonus hos populära Thrills

Populära Thrills har släppt en ny casinobonus på hela 15 000 kr + 20 super spins värda 10 kr styck på Starburst.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (asian handicap)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 26/12
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rögle BK  2,63
Oavgjort  4,00
Örebro HK  2,40
Över 2,5 mål  1,71
Under 2,5 mål  2,15

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 38%
X: 25%
2: 42%
Över 4,5 mål: 58%
Under 4,5 mål: 47%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!