Speltips, Seppi – Monfils 19/6: Här får det kämpas för segern

Simon Pålsson Publicerat: 18 June 2015

Det är dags för kvartsfinaler i ATP Halle och italienaren Andreas Seppi gör upp med fransmannen Gael Monfils. Tidigast 17:30 är matchen igång och vi har hittat ett högt odds.

Det är heta tider för tennisälskare när Wimbledon nu närmar sig för varje dag som går. Nu är det inte mer än tio dagar kvar till årets, åtminstone för många, största turnering och spelarna börjar närma sig den form de siktat på att nå till turneringens start den 29 juni.

En av dessa spelare är fransmannen Gael Monfils som enkelt tagit sig fram till kvartsfinal i 500-turneringen ATP Halle efter två raka 2-0-segrar mot Rosol och Kukushkin. Programenligt kan tyckas, men fransmannen har visat prov på ett stabilt spel och ångar vidare framåt i turneringen.

I kvartsfinalen väntar italienaren Andreas Seppi, en spelare som har stor potential men som sällan lyckas slå de riktigt stora spelarna. Med det sagt blir han sällan en slagspåse, utan ser snarare till att bjuda upp till dans oavsett vem han möter. Bara de senaste veckorna har 31-åringen, som för tillfället är rankad som 45 i världen, tagit set mot Berdych, Robredo, Isner och Gasquet.

Andreas Seppi är helt enkelt en spelare som sällan ger upp eller lägger sig ner slagen på förhand. Hans energiska speltil gör också att matcherna lever länge och motståndaren får, åtminstone när Seppi träffar bollen på rätt sätt, kämpa för att lyckas vinna. Oavsett om de råkar heta Roger Federer eller Mikhail Kukushkin.

En lång härlig match att vänta

Över tio matcher råder det ingen tvekan om att Gael Monfils är den bättre spelaren. Inte heller över en match bör det vara någon oklarhet över vem som egentligen är bäst. Med det sagt kommer Andreas Seppi inte lägga sig, utan snarare ge allt och tvinga Monfils till en lång och härlig match.

Båda spelarna har en förmåga att kunna breaka motståndaren, mycket beroende på räckvidden och den fina placering på slagen som de i sina bästa stunder har. Därför blickar vi bort från gamemarknaden och tycker att oddsen på setmarknaden lockar mer.

Över 2,5 set i matchen till 2,62 hos Bet365 är ett fint odds som vi inte tvekar en sekund på att spela. Det känns som att Andreas Seppi kommer att bjuda upp till dans mot en Gael Monfils som inte sällan blir lite loj och oberäknelig i sitt spel. Det kan italienaren utnyttja och knipa åtminstone ett set i den här matchen.

Har du missat att Super Lenny slagit upp portarna? Nu är äntligen spelbolaget Super Lenny aktiva på den svenska spelmarknaden. Registrera dig nu och passa på att få en bonus på 500 kr via Spelbloggare.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 set
Odds:  2,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:30, fredag 19/6
TV / Stream:    cmoretennis logocmoreplay logocmorelive logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Andreas Seppi  3,00 betway logo
0-2  2,10 williamhill logo
Gael Monfils  1,41 comeon logo
Över 22,5 game  1,82 guts logo
Under 22,5 game  1,91 guts logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: