southamp crystal pala 3/3

Speltips, Southampton – Crystal Palace 3/3: “Saints” mot tredje raka förlusten?

southamp crystal pala 3/3Southampton välkomnar Crystal Palace till St. Mary’s Stadium under tisdagen och får stort förtroende från spelbolagen – lite väl stort, kanske?

“Saints” har fortsatta problem med formen och efter två raka förluster, bara fyra pinnar på de sex senaste matcherna har laget förlorat greppet om sin Europabiljett och sjunkit till sjätteplats i tabellen. En lätt storm är över klubben.

En påtaglig frustration börjar märkas på spelarna under matcherna. De tre senaste har alla lämnats mållösa och bara ett mål – mot urusla Queens Park Rangers – har gjorts sedan slutet av januari. Spetsen Graziano Pellé, som toppar den interna skytteligan med åtta mål och startat alla matcher under säsongen, är ifrågasatt och startplatsen känns inte alls lika given längre. Kan absolut vara på tiden att tränaren Ronald Koeman flyttar runt lite på anfallspositionerna.

Bakåt förstärks man inför matchen då Toby Alderweireld är tillbaka, redo för spel efter skadeuppehåll – men det är främst offensivt man har problem och hans comeback ska väl inte påverka alltför mycket.

Skrällchans?

Desto bättre ser det ut i Crystal Palace. Trots tufft spelschema de senaste månaderna har man stått upp bra och efter nyår är facit sex vinster, fyra kryss och en förlust. Man har exempelvis vunnit mot Tottenham, nu senast mot West Ham – och inte minst borta mot just Southampton i FA-cupen, vilket då bröt deras förlustfria svit på åtta matcher.

Glenn Murray har visat upp fin form nu när han fått förtroendet i två raka matcher. Mot West Ham blev han tvåmålsskytt, men fick dessvärre ett rött kort i den andra halvleken och får stanna hemma i London nu.

Trots det har ”The Eagles”, som de kallas, imponerat tillräckligt på mig för att 6,0x ska ses som ett värdespel för den raka tvåan. Hade själv spelat den ett helt heltal neråt och en summa runt medel investeras. Tackar för den, Bet365.

Slussar även in en TV-peng på kombinationsspelet Crystal Palace att vinna och över 3,5 mål till hela 21,0x hos Bwin.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Southampton 1,73 1 000 kr
Oavgjort 3,75 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Crystal Palace 6,00 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,72 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,16 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Crystal Palace att vinna, rak tvåa
Crystal Palace att vinna & över 3,5 mål
Odds: 6,0 / 21,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Bwin    (250 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 3/3
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 65424]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson