Sverige - Danmark JVM speltips 26 decemeber 2016

Speltips, Sverige – USA 28/12: Den första riktiga värdemätaren

De två lag som imponerande mest i öppningsmatchen i grupp A drabbar samman under måndagseftermiddagen. Spelbloggare.se har ett fint speltips inför matchen.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Den andra omgången av JVM står för dörren och nu väntar den första riktiga prövningen för det svenska laget. I premiären blev det en övertygande, men också enkel, seger mot ett tufft spelande Schweiz. Det var dock en seger som kostade en hel del, bland annat förlusten av stjärnan William Nylander, vars otäcka skada kan ha kostat honom hela turneringen.

Hur som helst visade Sverige prov på ett fantastiskt anfallsspel och laget tryckte in hela åtta puckar. Det är imponerande och tyder på att det finns kvalité i den offensiva delen av laget. Tre insläppta mål är visserligen något för mycket, men det är svårt att klaga på en 8-3-seger.

Nu väntar istället USA, ett lag som också imponerande stort i sin premiärmatch. Jänkarna vann nämligen mot antagonisten Kanada med 4-2 och såg väldigt stabila ut. Det här amerikanska laget kan säkerligen bli att räkna med, men blir också en stor prövning för Sverige.

Styrkan ligger i offensiven

Båda de här lagen har, precis som de flesta lag i den här åldern, sina främsta styrkor i offensiven. Åtta mål mot Schweiz och fyra mot turneringens favorit Kanada är inget dålig facit från något av lagen.

Det är dock USA som känns som det något starkare laget, inte minst med William Nylander och lagkaptenen Sebastian Aho otillgängliga för spel. Det är tunga svenska avbräck, medan USA med sin starka offensiv gärna utnyttjar det något taffliga svenska försvarsspelet.

Vi tror att det här blir en målrik historia, troligen åt båda håll dessutom. Känslan är dock att det är USA som har störst möjligheter att göra flest mål i den här matchen och vi tror åtminstone på fyra från jänkarna. Det skulle i för sig svenskarna lika gärna kunna mäkta med. Därför blir vårt spel USA över 3,5 mål i matchen till 2,30 gånger pengarna hos Betway.

Speltips:

Speltips:  USA över 3,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, måndag 28/12
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sverige  2,80
Oavgjort  5,20
USA  2,25
Över 5,5 mål  1,50
Under 5,5 mål  2,90

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 36%
X: 19%
2: 44%
Över 5,5 mål: 67%
Under 5,5 mål: 34%