man city dynamo kiev 15/3

Speltips, Swansea – Manchester City 17/5: Femte raka segern?

Manchester City har två matcher på sig att säkra andraplatsen. Att ta sin femte raka seger i matchen mot Swansea är steg ett.

Med två matcher av stundande säsong av Premier League är spänningen så gott som död i toppstriden. Chelsea har seglat iväg i toppen av tabellen, samtidigt som kampen om platserna till nästa säsongs upplaga av Champions League även den har stagnerat då totalt fyra lag nu ryckt ifrån.

För andra lag, däribland Swansea, har säsongen varit ljummen en längre tid. Walesarna har säkrat sin plats precis över mitten av tabellen och har, trots tre raka segrar, fått acceptera sitt öde som avhängda från striden om platser till europeiska turneringar.

Manchester City har dock fortfarande ett uppdrag kvar: att säkra direktplatsen till Champions League. Två avslutande förluster skulle kunna leda till att laget slutar fyra och tvingas kvala sig in i Champions League nästa säsong.

Två offensivt starka lag

Både hemmalaget Swansea och gästande Manchester City har charmat den neutrala publiken med sin offensiva fotboll, något som blivit deras respektive kännetecken. Det öppnar i sin tur för en trevlig, målrik historia där två lag kan gå framåt utan att behöva bekymra sig särskilt mycket för att riskera något bakåt – med tanke på att matchen faktiskt inte betyder så mycket som en vanlig match i Premier League brukar göra.

Att spela på den raka bortasegern till 1,75 som bäst känns inte riktigt värt risken, med tanke på att Swansea faktiskt har förmågan att hota de stora lagen och då krävs ett bättre odds för att väcka intresse på allvar.

Att det är som upplagt för en målfylld historia känns dock än mer säkert, speciellt då båda lagen kommer från framgångsrika perioder med tre respektive fyra raka segrar. Därför spanar vi in oddset på båda lagen att göra mål, men även den har spelbolagen pressat ner oddset på tok för lågt.

Vi väljer istället att slå två flugor i en smäll och lägga en slant på båda lagen göra mål och City vinna till 3,20 hos bet365. Bortalaget är som tidigare nämnt det lag som har mer att spela för, samtidigt som mycket pekar på att vi faktiskt får se nätet rassla åt båda håll i matchen.

Speltips:

Speltips:  City vinna och båda lagen göra mål
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Söndag 17/5, 14:30
TV / Stream:    (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 74549]

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
 Swansea  5,00
Oavgjort  4,20 Regler och villkor gäller.
 Manchester City  1,75
Över 2,5 mål  1,67
Under 2,5 mål  2,33

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 20%
X: 23%
2: 57%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%