Manchester United Bournemouth 17 maj 2016

Speltips, Swansea – Manchester United 30/8: Alltid underhållande matcher

Manchester United reser till Wales för en tuff bortamatch mot Swansea City. Vi har gjort oss vana vid underhållande matcher mellan lagen. Förhoppningsvis fortsätter den trenden.

Det finns en sak de som följer Premier League har gjort sig vana vid. När Swansea City och Manchester United drabbar samman blir det alltid intressanta och minst sagt underhållande matcher. Ofta blir det många mål, men framförallt kantas spelet av en självklar offensiv vilja.

Dessutom har vi fått se underdogen vinna flera gånger. Swansea har faktiskt förvånansvärt lätt mot Manchester United. Klubben har vunnit tre av de fyra senaste matcherna mellan lagen och man har en förmåga att alltid näta när Manchester United står för motståndet.

Med det i åtanke vore det intressant att trycka in insatsen på den raka ettan till 3,50 gånger pengarna. Swansea har ju dessutom inlett säsongen väldigt lovande och redan nu bärgat en drös med poäng. Men faktum är att vi håller inne på den insatsen. Manchester United såg ruskigt farliga ut i veckan mot Club Brugge och när Wayne Rooney nu kommit igång (han gjorde hattrick mot belgarna) är risken stor att Manchester United kan växla upp.

Fokus på målmarknaden – den litar vi på

Swansea har hur som helst en god möjlighet att rubba gästande Manchester United, men verkligt spelvärde hittar vi istället på målmarknaden. Som nämnts tidigare har vi gjort oss vana vid underhållande och målrika matcher när de har båda lagen drabbar samman, och den här gången talar väl egentligen allting för att den trenden ska fortsätta?

Manchester United kommer från en match där offensiven fungerade fantastiskt bra och laget ser ut att falla mer och mer på plats för varje match som går. Louis van Gaal försöker fortfarande hitta rätt formation och uppställning, men att laget besitter offensiv kvalité är en självklarhet.

Swansea å sin sida har varit fartfyllda och härliga under säsongsinledningen. Dessutom har man gjort mål mot Manchester United i sex av de sju senaste inbördes mötena. Talande siffror.

Lagen ser också ut att slippa några kännbara avbräck inför matchen. Varken David De Gea, Phil Jones eller Marcos Rojo lär komma till spel för Manchester United, men det är rakt igenom defensiva avbräck. Adnan Januzaj ådrog sig en höftskada i veckan och rapporteras missa matchen, men om vi ska vara helt ärliga ser vi inte det som någon större försvagning. Swansea har varken några skadade eller avstängda spelare i det här läget av säsongen.

Vårt spel blir hur som helst båda lagen göra mål till 1,91 gånger pengarna hos ComeOn. Bolaget ligger ett par snäpp högre än flera andra bolag och vi tror att man är snett ute här. Vi tackar och går in med en skälig slant.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 30/8
TV:   (TV-tablå)
Stream:   

 

[interaction id=”55e1ecd8d126414f21062fbe”]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Swansea  3,50
Oavgjort  3,40 Regler och villkor gäller.
Manchester United  2,30
Över 2,5 mål  2,14
Under 2,5 mål  1,83

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 29%
X: 29%
2: 43%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 55%