Speltips, Tottenham – Manchester City 26/9: Dubbla spelobjekt investeras i

Spelbloggare Publicerat: 25 September 2015

Serieledande Manchester City kommer på besök till White Hart Lane, där Tottenham väntar under lördagen. Två spel testas, ena till dubbelt och det andra till 5,10 x polletterna.

OBSERVERA! Avspark 13:45.

Det handlar om två parter som ska fäktas uppe i toppen, en som hittills misslyckats och en som lyckats. Kvalitetsskillnaden bör också vara förhållandevis stor.

Tottenham får inte till det fullt ut, även om formkurvan pekar uppåt. Dock 1-2-torsk hemma mot lokalkonkurrenten Arsenal i cupen senast och det var med all sannolikhet en smäll som lämnade avtryck på självförtroendet.

Innan detta kunde Spurs stoltsera med tre vinster i följd – mot Crystal Palace och Sunderland i serien, mot azerbajdzjanska Qarabag i EL-premiären. Inte det svåraste spelschemat som Mauricio Pochettino stått inför och här pressas svårighetsgraden upp ännu ett snäpp, från derbyt mot Arsenal. Hur hanterar man detta?

Ryan Mason ska, efter en tids skadefrånvaro, vara redo för spel i Tottenham. Nabil Bentaleb måste dock fortsätta vidare på sin rehab och får vänta på comebacken.

Klasskillnad

Gästerna kan glädjas över att det mesta tyder på att Vincent Kompany samt Samir Nasri – två viktiga pjäser – kommer vara redo för 90 minuter båda två.

Att Manchester City skulle utmana i den absoluta toppen överraskar inte, men på sättet man vunnit sina matcher – närmast chockar. I de fem första matcherna både vann man och höll nollan – och det var just försvarsspelet som stack ut i sin styrka.

Känslan är dock att man kommit tillbaka ner på jorden. 1-2-förlusten hemma mot Juventus i CL-premiären följdes upp av en identisk torsk, då mot West Ham. Oflyt eller ej – en rad klara målchanser sumpades och bakåt var man lite för öppna – alltjämt en total katastrof. Oavsett om det inte är “normaltillstånd” för City att förlora, är den typer av matcher det – när det är öppet, man både skapar och släpper till mycket.

Nu senast fick man proppen ur i cupen, 4-1 vann man med över Sunderland – på bortaplan. Ett flera snäpp sämre motstånd än nu, men de offensiva beskeden betyder mycket. Nu verkar ju Samir Nasri vara tillbaka också och det ökar valmöjligheterna på de offensiva platserna.

Ska skilja ett par snäpp här och tvåan är helt okej till dubbelt betalt. Plockas.

… Men vi stannar inte där, utan testar ett spel med uppskruvad svårighetsgrad – dock utan att det tär på värdet, snarare tvärtom. Tror att vi kommer fortsätta få se City mer lika som i de senaste matcherna, kontra i början av spelåret – att det blir fler mål framåt och bakåt.

Tottenham är också en motståndare som verkar passa City väl. Sju av de åtta senaste inbördesmatcherna har man vunnit och i fem av dessa har det blivit minst fyra baljor. Spelar därför också kombinationsspelet – Manchester City att vinna och över 3,5 mål till smakrika 5,10 x polletterna hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner
Manchester City vinner & över 3,5 mål
Odds: 2,00 / 5,10 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Betsson    (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 26/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 4,30 nordicbet logo
Oavgjort 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester City 2,00 comeon logo
Över 2,5 mål 1,75 mybet logo
Under 2,5 mål 2,15 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: