arsenal tottenham 8/11

Speltips, Tottenham – Qarabag 17/9: Målfabrikationen fortsatt snål?

Vi vänder blad från Champions League – till Europa League. Grupp J bjuder på match mellan Tottenham och Qarabag – en match där oddssättarna tycks ha en viss övertro på mål.

Från ett litet fotbollsland som Azerbajdzjan, men visst är det så att Qarabag ändå håller viss standard. Gruppspelet i EL har nåtts två år i följd och senast blev det en tredjeplats där. Svårt motstånd nu – dock ska man inte räkna bort helt och hållet; en pinne här och där bör kunna kammas in.

Förutom dessa två är Anderlecht och Monaco med i gruppen, vilket förstås innebär att Tottenham är storfavoriter att toppa den och således nå slutspelet, trots att de engelska lagen inte haft någon större lycka ute i Europa de senaste åren. I fjol åkte man ut i EL-sextondelsfinalen mot Fiorentina med 1-3.

Lite smårykten om att Tottenham väntas rotera lite – hur mycket är dock osäkert. Lär inte vara speciellt drastiska beslut som tas av tränaren Mauricio Pochettino. Gästerna verkar vara befriade från skador och ställer självklart ut bästa möjliga manskap på planen.

Målsnålt?

Är inne på att ”Spurs” överskattas en del här – man ska förstås vara storfavoriter, men 1,35-5,25-13,00 känns lite missvisande och undertecknad hade, i egenskap av oddssättare, velat flytta över åtminstone en decimal från vänster till krysset och tvåan.

Väljer dock inte att välja sida på den marknaden, men spelet motiveras alltjämt av att Tottenham är utställda som lite stora favoriter: under 2,5 mål faller mitt val på.

Gästerna kommer hit med en uppgift, och det är att primärt hålla nollan och om inte det lyckas – se till att hålla siffrorna nere och eventuellt kontra in en balja. Räknar inte med att de vill haka på i det tempot som Tottenham kommer vilja sitta. Stor sannolikhet att Qarabag hamnar utanför målprotokollet med andra ord; faktum är att bara nio gjorts på de 14 senaste europeiska matcherna.

Då är det upp till Tottenham att stå för målen – ett Tottenham som bara hittat nätet fyra gånger på de fem inledande matcherna i Premier League, varav två kom mot Stoke. Herrarna där framme, Harry Kane med vänner, har inte fått det att lossna ännu.

Ser det som minst 50% sannolikhet att det blir färre är tre mål här och därför spelas under 2,5 mål till dubbelt hos Super Lenny.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Super Lenny (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 17/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 1,35
Oavgjort 5,25
Qarabag 13,00 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,91
Under 2,5 mål 2,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 74%
X: 19%
2: 8%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%