valencia granada 27/4

Speltips, Valencia – Villarreal 5/4: Vi har hittat en derbyvinnare

Valencia villarreal 5/4
Foto: Bildbyrån

Det är späckat med europeisk toppfotboll under söndagen och från spanska Primera División har vi hittat en vinnare i derbyt mellan Valencia och Villarreal på Estadio de Mestalla.

Fyran mot sexan. Valencia kliver, vid händelse av full pott här, upp förbi Atlético Madrid och har då en direktbiljett till Champions League i händerna. Villarreal spelar för att behålla sin sjätteplats och vill se till att det inte börjar bränna underifrån och således riskera förlora sin plats till EL. Tre friska och betydelsefulla pinnar på spel. Förutom det stora lasset prestige, då.

Villarreal fick punka innan uppehållet; har bara hämtat in en pinne på de fyra senaste matcherna, varav alla tre förluster kom mot Sevilla som hittas under just Valencia i tabellen. De hade svårt att komma till de verkligt heta situationerna och slarvade stort i försvarsspelet.

På bortaplan har man resultatraden 4-7-3 och är precis som Valencia starkast på hemmaplan, även om ”Los Che” är bättre där – faktiskt bäst i hela serien med 12-1-1. Sällan blir supportrarna besvikna när det vankas match på Estadio de Mestalla.

Sju raka vinster på hemmaplan

Valencias formkurva pekar helt åt andra hållet. Formtabellen toppas med 6-1-0 och de sju senaste hemmamatcherna har alla vunnits. Enda hemmaförlusten i serien kom mot Barcelona i november då katalanerna forcerade in matchens första och sista mål i den fjärde stopptidsminuten.

Säsongens inbördesmatch på El Madrigal slutade med en stabil 3-1-seger för Valencia och fyra av de sex matcherna emellan har man vunnit, en slutat oavgjort och i övrig plockade Villarreal en sällsynt trea.

Redan här tycker jag att 2,05x motiverar ett spel på den raka ettan, men det finns faktiskt fler faktorer som talar för Valencia. På gästernas mittfält, som redan är tunt, hittas tre avbräck i Moisés Gomez, Denis Cheryshev och Bruno Soriano – alla tre brukar vara ordinarie.

Valencia saknar bara skadade breddspelaren Enzo Pérez.

Ettan har redan sjunkit några punkter, men 2,05x är alltjämt av enormt spelvärde. Oddset erbjuds av flera olika spelbolag, bland annat vår favoritbookie William Hill som bjuder sina nya kunder på 1 000 kr i välkomstbonus.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Valencia 2,05 1 000 kr
Oavgjort 3,60 1 000 kr
Villarreal 3,80 250 kr
Under 2,5 mål 1,95 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 Regler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Valencia vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 17:00, 5/4
TV:  [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 69199]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson