30/11-16

Speltips, Västerås – Karlskoga 10/11: Forna serieledarna rasar

Det som såg så bra ut för VIK Västerås har gått över till en risig form på sistone. Kan Bofors IK Karlskoga störa när de kommer på besök till Västerås?

De tidigare så suveräna serieledarna VIK Västerås har haft ett par tunga veckor bakom sig och har med sina tre raka förluster sett till att tappa sin serieledning till AIK.

Just serieledningen kanske de kan klara sig utan, men den dåliga formen innebär dessutom att övriga lag i anslutning till toppstriden har knaprat in ganska betänkligt på de forna serieledarna. Från att ha haft kontroll på laget till att nu enbart ha två poäng ner till fjärdeplatsen.

Nu väntar ytterligare en tuff match, när Bofors IK Karlskoga kommer på besök till Västerås. Gästerna har tvärtemot hemmalaget en väldigt fin trend med sig in till matchen. Sex segrar på de sju senaste matcherna och ett offensivt spel som verkligen har imponerat. 32 gjorda mål på sina åtta senaste matcher ger ett snitt på 4 mål per match. Imponerande.

Spelbolagen är snett ute

Trots den risiga formen och den tappade serieledningen håller spelbolagen hemmalaget som väldigt klara favoriter i den här matchen. Den raka tvåan ger hela 3,60 gånger pengarna och där undrar vi lite hur spelbolagen tänkt.

Inte nog med att Karlskoga är ett formstarkt lag, de har också en väldigt fin trend mot just VIK Västerås de sista säsongerna. Laget har vunnit fyra av de senaste matcherna mot just VIK Västerås. Det är anmärkningsvärt.

Trots detta är spelbolagen dock överens om att det är hemmalaget som får gälla som klara favoriter. Det kan vi känna är aningen märkligt. Därför passar vi på att utnyttja de höga oddsen på gästande Karlskoga.

Hos Unibet spelar vi Karlskoga +0.0 (asian handicap) till 2,80 gånger pengarna. Det är samma spel som draw no bet, det vill säga att ett oavgjort resultat i matchen ger oss pengarna tillbaka. 2,80 känns väldigt högt och vi synar utan att blinka.

Speltips:

Speltips:  Karlskoga +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 10/11
TV:   (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Västerås  1,90
Oavgjort  4,33
Karlskoga  3,60
Över 2,5 mål  1,58
Under 2,5 mål  2,38

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 53%
X: 23%
2: 28%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 42%