elche valencia 20/3

Speltips/rek & odds: Celta Vigo – Valencia 10/1

celta valencia 10/1
Foto: Bildbyrånencia

Celta Vigo är tokusla för tillfället, men ställs ändå ut som favorit mot ett Valencia med sju raka matcher utan förlust. Med andra ord, här finns det pengar att spela in.

Sex serieförluster i följd. Ja, det ser inte ljust ut för Celta Vigo just nu. Man har sjunkit till niondeplats och kan glömma Europaspel nästkommande år, däremot skiljer det inte jättemycket ner till bottenstriden, även om man ska vara för bra för att hamna där.

Målskyttet är ett enormt problem. Man har lämnat de sju senaste Primera División-matcherna nollade. Dock hittade laget nätet i Copa del Rey-bataljen mot Athletic Bilbao i tisdags, men förlustsiffrorna skrevs ändå 2-4, så det var inte mycket till tröst.

Här saknas försvararna Planas och Cabral liksom anfallaren tillika lagets bäste målskytt Larrivey – alla avstängda.

Fel favorit

Valencia är formtoppat och har fem vinster och två kryss på de sju senaste matcherna. Efter denna poängkavalkad parkerar laget på fjärdeplats och upp till ettan Real Madrid skiljer det bara fem pinnar, men för att nå dit ska ett mirakel till. Siktet är inställt på en CL-plats och det känns som en rimlig målsättning.

Direkt efter uppehållet stod man för årets prestation när nämnda Real Madrid besegrades med 2-1 hemma på Estadio de Mestalla. Den följdes upp med en vinst med samma siffror mot Espanyol i cupen.

José Gaya, avstängd, och Piatti, skadad, saknas här, men det finns fullgoda ersättare som kan göra ett nästintill lika bra jobb.

Enligt mig tyder egentligen ingenting på att hemmalaget skulle gå och vinna den här matchen. Grundkapaciteten, formen och truppsituationen talar för Valencias fördel och då är 2,08 gånger pengarna på tvåan med försäkringen draw no bet (0.0 AH) lördagens utan tvekan bästa spel.

Trycker även in en mindre peng på Valencia -1,5 mål till fina 5,75 gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Celta Vigo 2,70 250 kr
Oavgjort 3,40 1 000 kr
Valencia 2,90 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,10 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Valencia 0.0 AH
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 20:00, 10/1
TV:  [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 60014]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson