Leicester City - Chelsea 29 april 2015 speltips

Speltips/rek & odds: Liverpool – Leicester City 1/1

Liverpool - Leicester 1/1 2015 speltips
Foto: Bildbyrån

Två lag med en skön seger i ryggen ställs mot varandra på Anfield när Liverpool tar emot jumbon Leicester och här hittar ni allt inför matchen inklusive vårt speltips.

Leicester City har det tufft i botten av tabellen. De hade sex raka förluster och tio förluster och en oavgjord på deras elva senaste när de tillslut äntligen lyckades vinna nu senast. På bortaplan mot Hull City slog de till med en oväntad 0-1-seger.

De förlorade även sitt hemmamöte mot Liverpool den 2 december, den gången vann Liverpool med 3-1.

Hemmalaget Liverpool har samtidigt en formkurva som pekar uppåt. Nu senast stod de för en övertygande 4-1-seger hemma mot Swansea. Innan det hade de en 0-1-seger borta mot Burnley, 2-2 mot Arsenal och en 3-1-seger mot AFC Bournmouth i ligacupen.

Hemma på Anfield har de faktiskt tre oavgjorda matcher under de fyra senaste och bara tre segrar på de nio senaste hemmamatcherna. Men är det ett lag de bör vinna mot är det givetvis Leicester och det syns på oddsen, vi får bara runt 1,4 för en rak etta.

Bwin erbjuder oväntat högt odds

Liverpool har visserligen jobbat en hel del med defensiven men vi ser trots det stora brister i den lagdelen och vi blev glatt överraskade när vi såg att Bwin erbjuder hela 1,91 för båda lagen gör mål. Både Unibet och William Hill är nere på 1,6x och de flesta bolag ligger runt 1,7x för detta spel.

Leicester har trots allt gjort fyra mål på deras fyra senaste bortamatcher och man ska nog inte underskatta hur viktig deras seger nu senast kan vara för deras självförtroende. Liverpool har samtidigt släppt in mål i fem av deras sex senaste matcher och när lagen möttes för drygt en månad sedan tog det bara 22 minuter innan Leicester fick 1-0.

Samtidigt ser vi det som en självklarhet att Liverpool gör mål vilket de gjort i sex av deras sju senaste matcher och Leicester har släppt in mål i 13 av deras 15 senaste matcher.

Nästan dubbla degen på ett så givet spel som båda lagen gör mål är verkligen lockande. Saknar ni konto hos Bwin som erbjuder det oväntat höga oddset får ni 250 kr bonus hos dem här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool 1,44 1 000 kr
Oavgjort 5,0 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Leicester 9,0 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,5 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,65 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 1/1 kl 16:00
TV:   (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 59196]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo