Champions League Manchester City - Barcelona speltips, startelvor och odds 24 februari 2015

Speltips/rek & odds: Manchester City – Sunderland 1/1

Manchester City - Sunderland 1/1 2015
Foto: Bildbyrån

Manchester City brände en 2-0-ledning på hemmaplan mot bottenlaget Burnley nu senast och fick bara med sig en poäng. På nyårsdagen kommer Sunderland på besök och City är ute efter upprättelse. 

Det var en smått otrolig skräll som Burnley stod för nu senast. Nästjumbon låg under med 2-0 på bortaplan mot Manchester City men lyckades komma tillbaka och fick med sig en poäng.

– Vi verkade tro att matchen var över när vi hade ledningen. Och gräsmattan var väldigt tung, och så två matcher på 48 timmar på det, sa Citys tränare Manuel Pellegrini efter matchen.

Nog för att det är ett tätt spelschema just nu men om man jämför Manchester Citys bredd med Burnleys ska det knappast vara en nackdel för City, känns mest som dåliga ursäkter från Pellegrini.

Innan krysset mot Burnley hade City hela nio raka segrar, bland annat mot Bayern München, Southampton och Roma.

Ligans kryssmaskin

Gästande Sunderland är samtidigt Premier Leagues ohotade krysskung. Hela elva av deras 19 ligamatcher den här säsongen har slutat oavgjort. Bland annat har tre av deras fyra senaste bortamatcher slutat 0-0 och sedan deras totala kollapps när de föll med 8-0 borta mot Southampton har de verkligen tätat till försvaret, speciellt på bortaplan. Sedan den storförlusten har de bara släppt in ett mål på deras fem bortamatcher.

Sunderland tog emot Manchester City hemma på Stadium of Light så sent som den 3 december men förlorade då med hela 1-4. Men vi har sett tendenser att deras täta och kompakta försvarsspel gör sig bäst på bortaplan, i deras senaste hemmamatch släppte de till exempel in tre mål mot Hull City samtidigt som de radar upp nollorna på bortaplan.

Med tanke på hur extremt svårspelade Sunderland är och att City redan efter förra matchen mot Burnley började prata om trötta ben ser vi ett bra spelvärde i under 3,0 mål vilket ger pengarna tillbaka om det blir prick tre mål.

Sunderland har som sagt fyra raka bortamatcher under 1,5 mål och sex av deras åtta senaste bortamatcherna har gått under 1,5 mål.

City är vanligtvis ett lag som öser in mål men de saknar några viktiga offensiva pjäser i form av Edin Džeko och Sergio Agüero och ersättaren Stevan Jovetic har bara gjort ett mål på de sex senaste matcherna. Faktum är att tre av Citys sex senaste matcher har gått under 2,5 mål och mot ett lag som Sunderland är känslan att det kommer bli ännu tätare.

Vi får hela 2,08 för under 3,0 mål hos Bet365 och vi ser ett bra spelvärde i det oddset.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,25 1 000 kr
Oavgjort 7,0 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Sunderland 16,0 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,62 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,53 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (pengarna tillbaka vid prick tre mål)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 1/1 kl 16:00
TV:   (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 59190]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo