OS Olympiska spelen OS 2018 odds svenska medaljchanser guld

Dagens OS-guide måndag 8/8: TV-tider, odds och svenskar att hålla ögonen på

Spelbloggare.se bjuder på en daglig OS-guide där det reds ut vilka tävlande svenskar du bör kika på, vilka TV-tider som gäller samt hur oddsen ser ut inför dagens OS-tävlingar.

OS-festen fortsätter under måndagen och precis som vanligt är det tävlingar från tidigt på eftermiddagen och fram till sent på natten. Redan 13:30 är det dags för rodd och sedan avgörs en rad olika OS-tävlingar fram till 04:00 när det är dags för beachvolleyboll.

I dagens OS-guide går vi igenom vilka svenskar du bör hålla ögonen på idag, vilka TV-tider som gäller samt vilka andra höjdpunkter det kan vara värt att hålla koll på.

Ladda upp spelkassan inför OS-festen

Vi har samlat de absolut bästa bonusarna på ett ställe. Flera av bonusarna är helt unika och bara tillgängliga för våra läsare. Klicka här för att ta del av alla oddsbonusar!

Dagens OS-svenskar

14:30 ❘ Sydkorea – Sverige (handboll, damer) 

Sverige är favoriter i matchen mot Sydkorea, som blir lagets andra match i gruppspelet. I den första matchen vann svenskorna med klara 31-21 mot ett svagt argentinskt landslag. Sydkorea å sin sida förlorade mot Ryssland och har troligen inte råd med en förlust till. För att läsa vårt speltips inför matchen kan du klicka här.

Matchen sänds på TV3, TV3 Sport HD och Viasat Sport, men går också att streama om du har Viaplay.

Spel Odds Bolag
Sydkorea  2,62
Oavgjort  9,00
Sverige  1,83

15:00 ❘ Fälttävlan (terrängritt)

Sara Algotsson, Frida Andersén, Ludwig Svennerstål och Anna Nilsson tävlar i terrängritt. Du kan följa tävlingen på Viasat OS Ridsport eller Viaplay.

18:00 ❘ Segling 

Jesper Stålheim seglar Laser och Josefin Olsson seglar Laser Radial. Du följer seglingen på TV10 eller Viaplay. Josefin Olsson är en litet svenskt medaljhopp, så håll tummarna.

20:45 ❘ Angelica Roos (tyngdlyftning)

Viasat OS 4 och Viaplay sänder damernas tyngdlyftningsfinalen för damer 58 kilo, förhoppningsvis med svenskhoppet Angelica Roos.

18:00 / 03:00 ❘ Simning

Sarah Sjöström och Michelle Coleman simmar försöken i 200 meter frisim. Simon Sjödin simmar försök i herrarnas 200 meter fjärilsim. Louise Hansson och Sofia Gardell simmar försök i 200 meter medley för damer. Klockan 03:00 simmas semifinalerna. Samtliga lopp sänds på TV3, Viasat Sport, Viasat OS 2 och Viaplay.

Övriga höjdpunkter

Det kryllar av OS-tävlingar hela dagen och för den som sitter hemma kan hela dagen försvinna åt OS, om man så vill. De höjdpunkter som sticker ut den här dagen är möjligtvis finalerna i damernas rugby vid midnatt. Finaler i judo, fäktning och gymnastik avgörs också under dagen.

Scrolla ner för att se dagens fullständiga tablå med sport.

Dagens TV-tider

Viasat sänder totalt 2000 timmar från OS den här sommaren och det mesta streamas dessutom genom Viaplay för dig som vill följa tävlingarna i datorn, mobilen eller surfplattan. I den dagliga OS-guiden på Spelbloggare.se kan du följa hela tablån av sport som erbjuds under den specifika dagen.

 

Sydkorea – Sverige

Spel Odds Bolag
Sydkorea  2,62
Oavgjort  9,00
Sverige  1,83