25 februari 2018 TV Guide Vinter-OS 2018 Sydkorea tv-tider svenska medaljchanser svenskar

Dagens OS-guide söndag 7/8: TV-tider, odds och svenskar att hålla ögonen på

Spelbloggare.se fortsätter att leverera en daglig OS-guide där det reds ut vilka svenskar du bör hålla koll på, vilka TV-tider som gäller samt hur oddsen ser ut inför dagens OS-tävlingar.

Invigningen är avklarad, den första riktiga tävlingsdagen är snart över och nu är det dags att blicka fram mot en fullspäckad söndag. Med start 13:30 går det att följa OS-tävlingar hela vägen fram till 03:00, när finalpasset i simningen drar igång.

I övrigt är det en rad intressanta svenskar som är aktiva under söndagen. Det svenska u23-landslaget i fotboll spelar sin andra match i gruppspelet. Nu står Nigeria för motståndet. Därutöver kliver herrlandslaget i handboll in i sin OS-turnering. Sarah Sjöström hoppas också säkra OS-guldet i 100 meter fjäril, bland mycket annat.

I dagens OS-guide går vi igenom vilka svenskar du bör hålla ögonen på idag, vilka TV-tider som gäller samt vilka andra höjdpunkter det kan vara värt att hålla koll på.

Ladda upp spelkassan inför OS-festen

Vi har samlat de absolut bästa bonusarna på ett ställe. Flera av bonusarna är helt unika och bara tillgängliga för våra läsare. Klicka här för att ta del av alla oddsbonusar!

Dagens OS-svenskar

00:00 ❘ Sverige – Nigeria (fotboll, herrar) 

Sverige hoppas följa upp sin fina premiärmatch mot Colombia, som slutade 2-2 efter ett sent straffmål för Colombia, med ytterligare en fin insats mot Nigeria. En förlust vore förödande då Nigeria vann sin premiär mot Japan efter en fullkomligt galen match, som slutade med en 5-4-seger. Om Sverige når upp till samma nivå som i matchen mot Colombia finns det goda möjligheter till en trepoängare här.

Matchen sänds på TV3 och Viasat Sport, men går också att streama om du har Viaplay.

Spel Odds Bolag
Sverige  2,90
Oavgjort  3,50
Nigeria  2,45

16:30 ❘ Sverige – Tyskland (handboll, herrar) 

Det blir ett tufft möte direkt i premiären för det svenska herrlandslaget i handboll. För motståndet står de regerande EM-mästarna Tyskland. Om du vill läsa mer om matchen, samt ta del av vårt speltips, kan du klicka här.

Matchen sänds på TV3, Viasat Sport och TV3 Sport hD, men går också att streama om du har Viaplay.

Spel Odds Bolag
Sverige  3,10
Oavgjort  9,00
Tyskland  1,71 Regler och villkor gäller.

15:00 ❘ Emma Larsson (gymnastik) 

Emma Larsson tävlar i det artistiska kvalet för damer redan klockan 15:00. Du kan följa Emma Larsson på TV10, Viasat OS 3 och Viaplay.

15:00 ❘ Fälttävlan (dressyr) 

Sara Algotsson, Frida Andersén, Ludwig Svennerstål och Anna Nilsson rider dressyr (dag 2) för Sverige, med start klockan 15:00 på söndagseftermiddagen. Du kan följa tävlingen på Viasat OS Ridsport och Viaplay.

17:15 ❘ Emma Johansson (cykel)

Emma Johansson cyklar final i linjeloppet. Klockan 17:15 drar finalen igång och den går att följa på TV10 samt Viaplay.

17:30 ❘ Isak Öhrström (kanotslalom)

Första omgången av kanotslalomen med Isak Öhrström startar 17:30 och sänds på Viaplay.

18:00 ❘ Simning

Jennie Johansson och Sophie Hansson simmar försök och förhoppningsvis semifinal i 100 meter bröstsim för damer. Michelle Coleman å sin sida simmar försök i 100 meter ryggsim. Du kan följa simningen via TV10, Viasat OS 2 och Viaplay.

03:00 ❘ Simning

Finalpasset drar igång klockan 03:00 och sänds på TV3, Viasat Sport och Viasat OS 2. Det går också att stream om du har tillgång till Viaplay. Sarah Sjöström är det stora guldhoppet på 100 meter fjäril. Tävlar gör förhoppningsvis också Louise Hansson, Erik Persson, Michelle Coleman, Jennie Johansson och Sophie Hansson.

Övriga höjdpunkter

Redan nu avgörs en rad finaler i olika sporter och det går som vanligt att följa allting på Viasats kanaler eller genom Viaplay. Det är final i damernas skytte (trapp), lagfinal i bågskyttet för damer, final i tyngdlyftning för damer (53 kg) och fäktningsfinal i herrarnas florett – bland mycket annat. Ett par stora kanoner kliver också in i OS-tennisen, både på herr- och damsidan.

Scrolla ner för att se dagens fullständiga tablå med sport.

Dagens TV-tider

Viasat sänder totalt 2000 timmar från OS den här sommaren och det mesta streamas dessutom genom Viaplay för dig som vill följa tävlingarna i datorn, mobilen eller surfplattan. I den dagliga OS-guiden på Spelbloggare.se kan du följa hela tablån av sport som erbjuds under den specifika dagen.

 

Vilka vinner herrarnas OS-fotboll?

OS-mästare Odds Bolag
Brasilien  1,90
Tyskland  7,00 Regler och villkor gäller.
Argentina  7,00 Regler och villkor gäller.
Portugal  11,00
Colombia  18,00
Mexiko  19,00 Regler och villkor gäller.
Danmark  31,00
Sverige  31,00
Japan  40,00
Nigeria  51,00
Algeriet  56,00 Regler och villkor gäller.
Sydkorea  71,00 Regler och villkor gäller.
Sydafrika  81,00
Irak  176,00
Honduras  176,00
Fiji  1501,00