OS Olympiska spelen OS 2018 odds svenska medaljchanser guld

Dagens OS-guide torsdag 4/8: TV-tider, odds och svenskar att hålla ögonen på

De olympiska spelen i brasilianska Rio de Janeiro fortsätter under torsdagen. Nu är det dags för herrarnas fotbollsturnering. Spelbloggare.se reder ut odds, förutsättningar, TV-tider och svenskar att hålla koll på från den första tävlingsdagen.

Invigningen av sommar-OS 2016 närmar sig, men fortfarande hägrar den en dag bort. Det hindrar inte oss från att se på lite OS-tävlan ändå. Under torsdagen är det herrarnas tur att kliva in i OS-fotbollen. Bland annat väntar den svenska premiären.

Som vanligt summerar Spelbloggare.se vad som väntar under OS-dagen. Det är någonting vi kommer att fortsätta med under hela OS, något som kan vara behändigt när spektaklet faktiskt drar igång på allvar. Häng på!

Ladda upp spelkassan inför OS-festen

Vi har samlat de absolut bästa bonusarna på ett ställe. Flera av bonusarna är helt unika och bara tillgängliga för våra läsare. Klicka här för att ta del av alla oddsbonusar!

Dagens OS-svenskar

Det svenska herrlandslaget i fotboll tar sig an Colombia i OS-premiären. Där kan vi snacka en tuff motståndare direkt. Det ska dock understrykas att Colombia – precis som Sverige – inte har sin mest namnkunniga trupp med sig. För Sveriges del är det Astrit Ajdarevic som tros bli en av nyckelspelarna. Han och resten av det svenska landslaget behöver troligen få till en bra start direkt, för att ge sig själva möjligheten till avancemanget.

Matchen har avspark vid midnatt svensk tid. Den sänds på TV3, Viasat Sport och Viasat OS 3. Det går också att streama matchen genom Viaplay.

Spel Odds Bolag
Sverige  5,70 Regler och villkor gäller.
Oavgjort  3,70
Colombia  1,75

Dagens höjdpunkt

Den hetaste matchen den första OS-dagen är utan tvekan Sveriges öppningsmatch mot Colombia – åtminstone ur ett svenskt perspektiv. Om vi intar ett vidare perspektiv är såklart matchen mellan Brasilien och Sydafrika också väldigt intressant, där värdnationen alltså kliver in inför sin fanatiska hemmapublik. Portugal mot Argentina kan också bli en riktig godbit.

Dagens TV-tider

Viasat sänder totalt 2000 timmar från OS den här sommaren och de går ut hårt redan innan själva invigningen. Samtliga åtta matcher från OS-fotbollen sänds. Varannan match går på Viasat Sport och varannan sänds på Viasat Fotboll.

 

Vilka vinner OS?

OS-mästare Odds Bolag
Brasilien  1,90
Tyskland  7,00 Regler och villkor gäller.
Argentina  7,00 Regler och villkor gäller.
Portugal  11,00
Colombia  18,00
Mexiko  19,00 Regler och villkor gäller.
Danmark  31,00
Sverige  31,00
Japan  40,00
Nigeria  51,00
Algeriet  56,00 Regler och villkor gäller.
Sydkorea  71,00 Regler och villkor gäller.
Sydafrika  81,00
Irak  176,00
Honduras  176,00
Fiji  1501,00