16 december 2017 Roma Cagliari Speltips

Gratis stream, odds och startelvor: Juventus – Roma 17/12

Gratis och i bra kvalitet – här visar vi var toppmötet mellan Juventus och Roma streamas bäst, men också vilka de bästa oddsen är, startelvorna och lite allmänt inför matchen.

Gratis stream:

Unibet har sina rötter i Sverige och har utvecklats till en av de ledande spelaktörerna online – mycket tack vare deras sportbook. Dessutom har de en livestreamingtjänst med allt från fotboll i de europeiska toppdivisionerna till beach volleyboll. Ett måste när man livespelar!

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

Lördag kväll, 20:45, 17/12, är det avspark på Juventus Stadium och matchen bevakas av Viasat, på deras kanal Sport Premium eller Viaplay – innan, under och efter matchen!

Förutsättningar och tidigare möten:

Toppmöte på schemat – en måstematch för Roma om de ska ha chansen på titeln, en match som kan täta till toppstriden rejält.

De senaste årens dominanter i Serie A har varit just Juventus, men nu har de på allvar motstånd från Roma och Milan med flera. Denna typ av matcher kommer bli nyckeln för att kamma hem kalaset – något som ”Den gamla damen” trots allt är stora favoriter till. Men lätt blir det inte.

Det har varit rätt hemmabetonade resultat i inbördes statistiken mellan dessa två. De sex senaste mötena på Juventus Stadium har slutat i hemmavinster, medan Roma varit den snäppet bättre parten när de stått som värd.

Kan Roma bryta mardrömssviten i Turin? Det återstår att se…

De bästa oddsen inför Juventus – Roma:

Statistik inför Juventus – Roma:

Vanliga frågor inför Juventus – Roma:

Var spelas Juventus – Roma?

Juventus Stadium, Turin.

Vilken TV-kanal sänder Juventus – Roma?

Viasat Sport Premium.

Hur kan man streama Juventus – Roma?

Via Unibet (1 000 kronor välkomstbonus).

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.