Barcelona Sporting Gijon 23 april 2016

Gratis stream, odds och TV-tider: Barcelona – Sporting Gijón 23/4

Barcelona är back on track i jakten på serietiteln och nästa hinder att passera är Sporting Gijón. Matchen spelas lördagen den 23 april, 20:30. Vi svarar på era frågor – var matchen streamas, vilka de bästa oddsen är och andra vanliga funderingar.

Gratis stream:

Bet365 – världens mäktigaste spelbolag – streamar matchen för alla deras kunder. Det enda som krävs – minst en krona på kontot. Annan toppfotboll, men även bland annat tennis och ishockey visas i deras streamingtjänst.

Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

När spelas matchen, TV-tider:

20:30 blåser domaren för avspark från Camp Nou och i Viasats TV-studio, på Viasat Sport eller Viaplay, laddas det upp inför matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

Tre raka förluster, vilket bland annat betydde uttåg ur Champions League, och krisstämplarna var prydda över hela Katalonien. Barcelona höll på att tappa greppet om förstaplatsen i Primera División, men studsade tillbaka på ett utmärkt sätt senast – Deportivo krossades med 8-0, på bortaplan!

Sporting Gijón har även de kommit ”back on track” och studsade upp över strecket i och med 2-1-vinsten över Sevilla i veckan. Hur stor vikt läggs på den här fajten? Poängmöjligheterna får ändå ses som klart större i de tre återstående.

Trots att det skiljer så pass mycket mellan Barcelona och Gijón, har de sistnämnda kunnat leverera okej resultat i de inbördes mötena under spelåret. I februari 2016, vilket var den första matchen dessa två emellan sedan 2012, skrevs vinstsiffrorna 3-1 till katalanerna efter att Leo Messi smällt in ett hattrick.

De bästa oddsen inför Barcelona – Sporting Gijón:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,06
Oavgjort 22,00
Sporting Gijón 51,00
Över 3,5 mål 1,40
Under 3,5 mål 3,15

Statistik inför Barcelona – Sporting Gijón:

Vanliga frågor inför Barcelona – Sporting Gijón:

Var spelas Barcelona – Sporting Gijón:

Camp Nou, Barcelona.

Vilken TV-kanal sänder Barcelona – Sporting Gijón:

Viasat Sport

Hur kan man streama Barcelona – Sporting Gijón:

Via Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus)