Gratis stream, odds och TV-tider: Fiorentina – Juventus 24/4

Spelbloggare Publicerat: 22 April 2016

Rivalitet och tradition är två saker som utmärker matcherna mellan Fiorentina och Juventus. Kommande sammandrabbning sker under söndagen den 24 april, med avspark 20:45. Var kan matchen ses, på TV respektive stream, och var hittas de bästa oddsen? Svaren får ni nedan!

Gratis stream:

Klassiska och marknadsdominerande Bet365 streamar matchen för deras kunder och det enda som krävs är att du sätter in pengar på spelkontot – helt valfri summa – och är du ute efter andra sportevenemang visas hundratals i spelbolagets livestreamingtjänst varje månad.

Öppna ditt konto hos Bet365 och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

När spelas matchen, TV-tider:

20:45 sker avsparken mellan Juventus och Fiorentina och de som får äran att prata upp och rapportera från matchen är manskapet på Viasat Fotboll.

Förutsättningar och tidigare möten:

Dels är det två bittra rivaler som möter varandra och dels är det en toppfajt. Kan det bli mycket bättre? Nja, det är osäkert.

Värden Fiorentina har tappat formen helt och som femma i serien bara vunnit en av de nio senaste matcherna, vilket förstås är under all möjlig kritik. En orsak kan vara att att hoppet om att plocka tredjeplatsen, vilken leder till kval mot Champions League, är omöjlig att nå och hoten underifrån knappt kan tituleras som dito – hot.

Givetvis bättre ställt för Juventus, som kommer plocka deras femte scudetto i rad. Trots den usla starten på året har resan varit rätt bekväm – så blir det såklart när 23 av de 24 senaste seriematcherna vunnits. Övrig slutade oavgjord.

De senaste åren är det Juventus som varit dominerande i inbördes matcherna och de tre senaste har alla vunnits – med siffrorna 3-1, 3-2 och 3-0.

De bästa oddsen inför Fiorentina – Juventus:

Spel Odds Bolag
Fiorentina 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 mybet logo
Juventus 2,15 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,20 mybet logo
Under 2,5 mål 1,73 redbet logo

Statistik inför Fiorentina – Juventus:

Vanliga frågor inför Fiorentina – Juventus:

Var spelar Fiorentina – Juventus?

Stadio Artemio Franchi

Vilken TV-kanal sänder Fiorentina – Juventus?

Viasat Fotboll

Hur kan man streama Fiorentina – Juventus?

Bet365 (1 000 kronor välkomstbonus)