Streama Milan Inter

Gratis live stream, odds och TV-tider: Lazio – Inter 1/5

Storklubbarna Lazio och Inter avslutar fotbollsveckan när de ryker ihop på Stadio Olimpico under söndagen den 1 maj 20:45 – en i flera bemärkelser intressant batalj. Var ses matchen bäst, via stream och TV, och vilka är de bästa oddsen? Vi har svaren!

Gratis live stream:

Uppskattade Bet365 visar hundratals fotbollsmatcher, bland annat från Serie A, i veckan via deras streamingtjänst. Matchen mellan Lazio och Inter streamas naturligtvis hos dem. Se fotboll, tennis och flera andra sporter i utmärkt kvalité hur världens mäktigaste spelbolag, Bet365.

Öppna konto hos Bet365 här för att se matchen – få 1 000 kr bonus!

När spelas matchen, TV-tider:

20:45 söndagen den 1 maj blåser domaren i pipan för avspark mellan Lazio och Inter. Viasat Fotboll har äran att sända matchen och har även ett försnack innan.

Förutsättningar och tidigare möten:

Värden Lazio hade kunnat vara i en mer intressant position, men efter två raka förluster – borta mot Juventus och Sampdoria – ser sjätteplatsen, vilken innehas av AC Milan, ut att bli svår att nå. Tre matcher återstår och fem poäng ska hämtas in – allt som räknas är att kamma rent, men räcker ens det?

Inter parkerar på fjärdeplatsen, vilken leder ut i Europa, och riskerar varken att halka ner till död mark eller har chansen att studsa upp och plocka en Champions League-biljett. Hur stor är motivationen? De senaste matchernas resultat och prestationerna i dessa talar olika språk – vinsterna och förlusterna avverkar varandra.

Det har bjudits på täta bataljer i inbördes mötena de senaste åren. Lazio plockade en oväntad bortavinst med 2-1 mot just Inter under december månad 2015. Klarar man av att kamma fullt mot tabellfyran?

De bästa oddsen inför Lazio – Inter:

Spel Odds Bolag
Lazio 2,65
Oavgjort 3,40
Inter 2,90
Över 2,5 mål 1,91
Under 2,5 mål 1,95 Regler och villkor gäller.

Statistik inför Lazio – Inter:

Vanliga frågor inför Lazio – Inter:

Var spelas Lazio – Inter?

Stadio Olimpico, Rom.

Vilken TV-kanal sänder Lazio – Inter?

Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Lazio – Inter?

Hos Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus)