PSG Rennes 29 april 2016 stream

Gratis live stream, odds och TV-tider: PSG – Rennes 29/4

Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain, som redan kammat hem serien, välkomnar Rennes till Parc des Princes, Paris, fredagen den 29 april 20:30. Vi reder ut alla oklarheter inför matchen – var matchen ses bäst, via TV och gratis live stream, samt tittar till oddsen.

Gratis live stream:

Bet365 är inte bara i topp av marknaden med odds och utbud, utan har också ett utmärkt livestreamingverktyg. Se matchen mellan PSG och Stade Rennais gratis hos Bet365 i utmärkt kvalité. Allt som krävs? Minst en krona på spelkontot.

Öppna konto hos Bet365 här för att se matchen – få 1 000 kr bonus!

När spelas matchen, TV-tider:

20:30 fredagen den 29 april startar PSG-Rennes. Cmore Sport är det som har rättigheterna till matchen och de bjudit även, som alltid, på ett helgjutet försnack.

Förutsättningar och tidigare möten:

Paris Saint-Germain dominerar ensamma den franska klubbfotbollen; har varit klara serievinnare sedan månader tillbaka och har 27 pinnar ner till tvåan Lyon, som annars borde vara en stark konkurrent. Resultatraden över hela spelåret står i 27-5-2. Galna siffror!

Gästande Rennes är lite av en uppstickare – står placerade som sjua och har ”bara” fem pinnar upp till såväl femman Saint-Ètienne samt fyran Nice. Krävs sannolikt vinster i de tre avslutande matcherna för att nå en av de platserna, samt en del flyt med andra resultat, och då måste formkurvan vända direkt – ett kryss och två förluster har det blivit på de senaste matcherna.

Faktum är att Rennes stått upp helt okej mot PSG de senaste åren, trots den stora klasskillnaden som ändå rådigt och råder. Huvudstadsklubben har två raka 1-0-vinster i inbördes matcherna, dessförinnan blev det oavgjort och innan det plockade Rennes en skrälltrea – på bortaplan!

De bästa oddsen inför PSG – Stade Rennais:

Spel Odds Bolag
PSG 1,37
Oavgjort 5,25
Rennes 10,00 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,60
Under 2,5 mål 2,48

Statistik inför PSG – Rennes:

Vanliga frågor inför PSG – Rennes:

Var spelas PSG – Rennes?

Parc des Princes, Paris.

Vilken TV-kanal sänder PSG – Rennes?

Cmore Fotboll.

Hur kan man streama PSG – Rennes?

Hos Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus)